Cashless                -> | FAQ / OHJEET |

Viime vuodelta tuttu rannekemaksaminen on käytössä myös tänä kesänä Blockfesteilla. Kaikki ostokset juomista oheistuotteisiin tehdään maksurannekkeella. Se on tapahtuma-alueen ainoa maksutapa ja toimii samalla sisäänpääsyrannekkeena.

Huom! Maksuranneke ei käy maksutapana Veikkauksen Feel Vegas Loungessa. Maksaminen loungessa onnistuu ainoastaan käteisellä ja kortilla.

Lue usein kysytyt kysymykset tästä tai klikkaa yllä olevaa keltaista linkkiä.

  • maksuranneke nopeuttaa palveluiden toimivuutta ja turvallisuutta
  • kaikki lipputyypit vaihdetaan maksurannekkeeseen (myös yhden päivän)
  • rannekkeelle voi ladata rahaa mitä tahansa pankkia käyttämällä joko ennakkoon (verkossa tai Pivolla) tai tarvittaessa paikan päälläkin (käteinen, kortti, verkko)
  • käyttämättä jääneen summan (yli 1€) voi hakea takaisin tililleen tapahtuman jälkeen

b18_cashless_vaiheet

 

Henkilökohtainen cashless-tili

Cashless-tilin luominen kannattaa! Voit muun muassa ladata rahaa etukäteen ja saat kuitit kätevästi suoraan omalle tilillesi. Tänä vuonna on myös mahdollista tilata ranneke etukäteen kotiin. Kun lataat sen lisäksi rahaa verkossa, voit kirjaimellisesti skipata rannekkeenvaihto- ja latausjonot!

Luo oma tilisi TÄSTÄ.

Lipun lisäämisestä tilille voit lukea tarkemmin täältä.

Onko sinulla erilliset liput molemmille päiville? Tarkista toiminta täältä.

Rannekkeenvaihto ja kotiinkuljetus

Kotiinkuljetus on päättynyt. Ranneke toimitetaan antamaasi osoitteeseen 13.8. mennessä. Tilaukseen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä Tikettiin.

HUOM. Seuraa tarkasti kotiinkuljetuksen mukana tulevia ohjeita ja muista ottaa sekä pääsylippu että ranneke mukaasi festareille.

Ennakkorannekkeenvaihto on auki kauppakeskus Ratinassa:

PE 10.8. klo 16-20
LA 11.8. klo 12-16
SU 12.8. klo 12-16
MA 13.8. klo 16-20
TI 14.8. klo 16-20
KE 15.8. klo 16-20
TO 16.8. klo 12-20

HUOM. Kahden päivän erilliset liput = kaksi ranneketta käteen. Toista niistä käytetään maksamiseen koko viikonlopun ja toinen on kulkemista varten. Luo Playpass-tili mielummin perjantain rannekkeella.

Tapahtumapäivinä rannekkeenvaihto normaalisti, tarkemmat tiedot täältä.

Rahan lataus 

Maksurannekkeelle tulee ladata rahaa, jotta sillä voi tehdä ostoksia. Huomioithan, että ranneke on ainoa maksuväline tapahtuma-alueella eli voit tehdä ostoksia ainoastaan rannekkeellasi.

Suosittelemme, että lataat maksurannekkeesi verkossa. Tällöin voit tehdä latauksen etukäteen ja saat myös käyttämättä jääneen rahasi automaattisesti takaisin tapahtuman jälkeen. Palautus on ilmainen, mutta tilillä olevan saldon tulee kuitenkin olla enemmän kuin 1€. Alle yhden (1) euron saldoja ei voida palauttaa. Verkkolataus on auki koko tapahtuman ajan. Verkossa maksutapoina käyvät pankki- ja luottokortti sekä Pivo.

Maksurannekkeen voit ladata myös tapahtuma-alueella. Latauspisteitä on kolme ja ne merkitään Blockfest-karttaan Pivo-logoilla. Latauspisteillä käyvät käteinen ja kortti.

Rahan palautus 

ohjeistus

Mikäli olet ladannut maksurannekkeesi verkossa, saat käyttämättä jääneen rahan automaattisesti takaisin. Palautus tehdään tapahtuman jälkeen kahden viikon kuluessa sen käsittelystä. Sinun ei tarvitse pyytää palautusta erikseen. 

Jos latasit maksurannekkeesi tapahtuma-alueen latauspisteellä, voit pyytää käyttämättä jääneen rahan palautusta erillisen palautuslomakkeen avulla. Palautuslomakkeen löydät tältä sivulta myöhemmin. Palautus tehdään tapahtuman jälkeen kahden viikon kuluessa sen käsittelystä.

Emme peri palautuksista maksua, vaan saat käyttämättä jääneen summan täysimääräisenä takaisin. Alle yhden (1) euron summia ei kuitenkaan voida palauttaa. 

HUOM! Tarvitset rannekkeesi sirun numerokoodia rahojen palauttamiseen, joten pidä ranneke tallessa.

Avaamme palautuslomakkeen tapahtuman jälkeen.

Tietoa maksutavoista

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Pivo

Pivo on mobiilimaksutapa, jolla voit maksaa verkko-ostoksia suoraan sovelluksessa helposti muutamalla napin painalluksella ilman verkkopankkitunnuksia tai korttitietojen syöttämistä. Lisäksi Pivolla onnistuvat Siirto -maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Pivo on saatavilla kaikkien pankkien asiakkaille.

Jäikö kysyttävää? 

Klikkaa tästä FAQ:iin. Mikäli et löydä sieltä vastausta, ota yhteyttä info@blockfest.fi tai Facebookin inboxissa!