http://www.blockfest.fi/content/uploads/2016/03/Blockfest-Weeknd.jpg

Hittilistoja ympäri maailman hallitseva The Weeknd (CAN) saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen! Suosionsa huipulla viilettävä supertähti nähdään Blockfestin järjestämässä tapahtumassa Helsingin Kaisaniemessä 1.7.2017. Illan muita esiintyjiä ovat platinaa myynyt R&B-laulaja Bryson Tiller (USA), JVG, Evelina, Kasmir ja Kube. Lipunmyynti on nyt käynnissä, tutustu erilaisiin lippumuotoihin täältä.

2010-luvun Michael Jacksoniksi tituleerattu The Weeknd nousi marraskuun lopussa ilmestyneellä uusimmalla pitkäsoitollaan (”Starboy”) listaykköseksi yli 80 eri maassa. Samalla hän murskasi erilaisia striimausennätyksiä, saavuttaen jo ensimmäisen viikon aikana yli 400 miljonaa kuuntelukertaa eri palveluissa ja mahduttaen peräti 12 kappalettaan Spotifyn maailmanlaajuiselle TOP 50 -listalle.

Vuonna 2014 ilmestyneen Often-kappaleen jälkeen hänen jokainen singlensä on myynyt vähintään platinaa. Uralta löytyy niin Oscar-ehdokkuus (Fifty Shades of Grey -elokuvaa varten tehty Earned It) kuin myös lukuisia palkintoja, joista mainittakoon kaksi Grammya. Edellinen albumi ”Beauty Behind the Madness” myi moninkertaista platinaa Can’t Feel My Face -singlen johdattamana.

Blockfest täyttää ensi kesänä kymmenen vuotta. The Weekndin ja kumppaneiden tähdittämä Kaisaniemen tapahtuma onkin osa Blockfestin juhlavuotta, mutta sitä ei pidä sekoittaa varsinaiseen festivaaliin joka toteutetaan perinteiseen tyyliin 18.-19. elokuuta Tampereella.

Tapahtuma on ikärajaton, ainoastaan erikoisliput (VIP ja exclusive) K18. Täysi-ikäisille laajat anniskelualueet. Lisäinfoa tapahtumaan liittyen päivitetään tälle sivulle kevään 2017 aikana.