Destroy Lonely

Friday

Atlantailaisräppäri Destroy Lonely tunnetaan räpin rajoja rikkovista värikkäistä melodioista ja labyrinttimaisesta flowsta sekä artistina, joka on rakentanut uransa puskemalla itseään aina kohti uutta. 22-vuotiaalla räppärillä on synnynnäisellä mystiikalla höystettyä karismaa, joka on vedonnut alati kasvavaan kuulijakuntaan.

Destroy Lonelyn herätti Playboi Cartin kiinnostuksen vuonna 2019 julkaistun Bane -singlen saaman huomion sekä vuonna 2020 julkaistujen </3 ja </3² -mixtapejen myötä. Nämä näytöt poikivat lopulta artistille sopimuksen Playboi Cartin Opium levy-yhtiöstä.

Destroy Lonelyn ensimmäinen julkaisu Opiumin alla oli artistin viides mixtape, No Stylist, josta hänet tällä hetkellä parhaiten myös tunnetaan. Se nousi yhdysvaltojen Billboard listan sadan kuunnelluimman albumin joukkoon. Räppäri valmistelee parhaillaan uuden If Looks Could Kill -albumin julkaisua, ja se on tilattavissa ennakkoon artistin verkkosivuilta.

Destroy Lonely saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen, ja esiintyy Blockfesteilla perjantaina 18.elokuuta. Samana päivänä esiintyvät myös Playboi Carti sekä Ken Carson, joka niin ikään edustaa Cartin Opium -levy-yhtiötä.

OSTA BLOCKFEST-LIPUT

#blockfest #blockfest2023 #destroylonely

Social media links

Destroy Lonely
Back to top