ibe

Sukupolvensa ääneksi kutsuttu, keikkatauoltaan odotetun paluun tehnyt ibe, nähdään Blockfesteilla elokuussa 2024! Artisti on uransa aikana ennättänyt luomaan laajan katalogin ja hänen diskografiaansa kuuluvat albumit kuten ”Ibe”, ”Nonsense”, ”Ibelius”, ”perkele!”, ”ViO”, ”Non2en2e” ja viimeisimpänä, suuren suosion saavuttanut ja Suomen viralliseksi listaykköseksi noussut ”RÄPPÄRI”. 

Helmikuussa 2019 iben kolmas albumi, ”Ibelius,” ylsi vaikuttavasti Suomen virallisen listan toiseksi. Hän oli ehdolla Vuoden Tulokas  -palkinnon saajaksi Emma-gaalassa vuonna 2019 ja sai ehdokkuudet vuonna 2020 kategorioissa Rap/R&B ja Vuoden miesartisti. Vuonna 2021 artistin albumi ”perkele!” voitti Vuoden rap-albumin palkinnon. Suuren yleisön tietoisuuteen artisti on noussut viimeistään hiteillään “FAMOUS” ja “BLONDINA”. Vuonna 2023, ibe kruunattiinkin Spotifyn vuoden kuunnelluimmaksi artistiksi ja joulukuussa 2023, artisti keräsi huimat neljä Emma-ehdokkuutta.

Vaikuttavasti suosiotaan kasvattaneen artistin keikkojen tunnelmaa kuvaillaan ainutlaatuisen käsinkosketeltavaksi ja tämä tunnelma päästään Ratinassa kokemaan kesällä 2024. 🔥 

Tsekkaa iben vuoden 2022 Blockfest-keikka täältä ja nappaa liput ensi kesälle alla olevasta linkistä! 

OSTA BLOCKFEST LIPUT 

#blockfest2024 #blockfest 

Social media links

ibe
Back to top