Kube

Friday

Omalle jutulleen vuodesta toiseen uskollisena pysynyt suomiräpin pioneereihin lukeutuvan Kube on työskennellyt musiikin parissa peräti yli kahden vuosikymmenen ajan. Artisti on suunnannäyttäjä ja inspiraation lähde, jonka vaikutus suomiräpin uusille soundeille on kiistaton. Sen lisäksi, että Kube pyörittää omaa levy-yhtiötä ja kirjoittaa kappaleensa, hän myös tuottaa suurimman osan projekteistaan.

Itä-Vantaalla päämajaa pitävän Kuben suosio on kasvanut vuosien varrella tasaisesti. Artisti julkaisi ensimmäisen Cubenrapinat -albuminsa jo vuonna 2003, ja löi koko kansan silmissä läpi lopulta vuonna 2015 ja 2018 julkaistulla Purppura sekä All Jucci -albumeillaan. Kuben tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa “Purppura”, “Hima”, “Japanese Drip” ft. Cledos sekä ”100”, joka löytyy Helsingin Sanomien vuoden 2021 parhaaksi rap-albumiksi arvioidulta Gasoo Ei Breikkei –projektilta.

Kube on poikkeuksetta vuodesta toiseen yksi Blockfestin toivotuimmista artisteista, ja hän esiintyy festivaaleilla perjantaina 18.elokuuta. Artisti työstää parhaillaan kymmenettä albumiaan, josta ensimmäiset singlet on jo julkaistu. Pääset Kuben musiikin pariin alta.

OSTA BLOCKFEST-LIPUT

#blockfest #blockfest2023 #kube

Social media links

Kube
Back to top