Metro Boomin

Saturday

Tämän hetken kuumimpiin tuottajanimiin lukeutuva Metro Boomin, oikealta nimeltään Leland Tyler Wayne, on 29-vuotias yhdysvaltalainen musiikkituottaja ja Dj, joka on vaikuttanut vahvasti siihen, miltä moderni hiphop ja trap kuulostaa. Hänen tuotantoaan ovat maailman isoimmat hiphop- ja rap-hitit, joita on päätynyt Billboardin Top 100 -listan joukkoon useita kymmeniä vuosittain. Metro Boomin on tehnyt yhteistyötä artistien kanssa, kuten Drake, Kanye West, Future, Young Thug, Nicki Minaj, Travis Scott, Migos, Post Malone, Lil Wayne sekä Wiz Khalifa, ja listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Metro Boominin ura raketoi vuonna 2013 saavutettuaan ensimmäisen Billboard HOT 100 -listasijoituksen räppäri Futuren kappaleella ”Karate Chop”. Samaisena vuonna tuottaja julkaisi debyytti mixtapen 19 & Boomin, jossa vieraili useita huippunimiä, kuten Gucci Mane, Future, Young Thug ja Curren$y. Läpimurto tapahtui vuonna 2014, kun hänen tuottamansa ILOVEMAKONNEN ft. Drake ”Tuesday” -hitti valloitti musiikkilistat maailmanlaajuisesti. Vuonna 2015 hän tuotti Draken ja Futuren What A Time To Be Alive -yhteisalbumin yhdestätoista kappaleesta peräti seitsemän ja nousi kolmessa vuodessa liikkeenjohdon opiskelijasta alan halutuimmaksi musiikkituottajaksi.

Metro Boomin on tehnyt lähes kymmenvuotisella urallaan lukuisia menestyneitä yhteisalbumeja räpin eliittiin lukeutuvien huippunimien kanssa, mutta julkaisi vasta vuonna 2018 debyytti studioalbuminsa Not All Heroes Wear Capes. Levy saavutti Yhdysvaltain virallisen albumilistan ensimmäisen sijan. Joulukuussa 2022 julkaistu toinen studioalbumi Heroes & Villains saavutti niin ikään myös virallisen albumilistan ykköspaikan. Mikäli yllä mainitut menestysalbumit vaativat googlailua, kerrottakoon että Metro Boominin tuotantoa ovat myös mm. seuraavat hitit: Migos ”Bad and Boujee”, Drake ft. Future ”Jumpman”, Future ft. The Weeknd ”Low Life”, Post Malone ft. Quavo “Congratulations”, Future “Mask Off” ja 21Savage “Bank Account”.

Settiensä korkeasta tasosta ja yllätysvieraistaan tunnettu Metro Boomin esiintyi huhtikuussa Coachellassa 80-tuhatpäiselle yleisölle maailmanluokan liveshowlla tuoden lavalle supernimiä, kuten The Weekndin, Futuren, Don Toliverin, 21 Savagen, Diddyn sekä John Legendin. Blockfest on tunnettu erityisesti esiintyjien erikoistempauksista, ja se mitä Metro Boomin aikoo tarjota Ratinan taivaan alla, jää vain nähtäväksi!

OSTA BLOCKFEST-LIPUT

#blockfest #blockfest2023 #metroboomin

Social media links

Metro Boomin
Back to top