Venetia Special

Friday

Venetia, tuo Suomen Dj Khaled, edustaa konseptia, jollaista Suomessa ei olla juuri nähty. Venetian tarina on saanut alkunsa meemisivustosta, joka on myöhemmin jalostunut klubi-illoiksi ja näistä kokonaisiksi albumeiksi. Uudenlaisen konseptista tekee se, että vaikka Venetia on toiminut albumiensa julkaisijana, hän ei ole itse tuottanut kappaleita saatikka esiintynyt niissä artistina. Sen sijaan hän on toiminut niin sanotusti kapellimestarin roolissa, projektien liimana ja vastaavana tuottajana, jonka pääfokuksena on ollut saattaa yhteen lupaavia tuottajia erilaisten artistien kanssa.

Viime vuoden toukokuussa julkaistu debyyttialbumi ’Venetia’ sai alkunsa uusien artistien lähettämien demojen myötä, joista Venetia kokosi nopealla tahdilla toteutetun projektin ääreen lopulta peräti kaksikymmentäkahdeksan eri ikäistä ja tyylistä tekijää. Muutamia jo tunnettuja nimiä, kuten FETTI:ä, SAFIRA:a ja Yacine:a lukuu ottamatta projekti pohjautuu juuri uusien artistien esille tuomiseen. Kuultavissa on tuoreita nimiä, kuten WavyDave, JACQUES, glögmann, BABYNEO, PIETRO, Seteli oscar, Sapphire sekä Aadam Lucas. Tuottajina puolestaan toimivat mm. Andrea, ALTO, Flare, Kris, LUKAS, Tix ja Thomaz.

Venetia tuo perjantaina 18.elokuuta Blockfestien lavalle eksklusiivisen live -shown muodossa mm. seuraavat artistit yllätyksiä unohtamatta: FETTI, BABYNEO, JACQUES, SMURDHY, glögmann, Kunta ja LukaBo. Pääset tutustumaan Venetian yhteen tuomien artistien musiikkiin alta.

OSTA BLOCKFEST-LIPUT

#blockfest #blockfest2023 #venetia

Social media links

Venetia Special
Back to top