GUEST

TERVETULOA BLOCKFESTEILLE

LIPUT JA RANNEKKEET

Voit noutaa tarvittavat kulkuluvat Hotelli Ilveksen (Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere) 2. kerroksessa sijaitsevalta akkreditointipisteeltä nimeä ja henkilöllisyystodistusta vastaan. 

Akkreditointipisteen aukioloajat:
TO 15.8. klo 16-22
PE 16.8. klo 10-22
LA 17.8. klo 10-20

Huomioithan, että lippu ja sitä vastaan saatu ranneke ja/tai passi ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi antaa toiselle henkilölle.

Jos sinulla on jo fyysinen lippu tapahtumaan (esim. PDF), sinun ei tarvitse mennä akkreditoinnin kautta. Lipun kanssa voit suunnata suoraan rannekkeenvaihtoon, jossa lippusi vaihdetaan sitä vastaavaan rannekkeeseen ja/tai passiin.

Rannekkeenvaihtopisteitä on kaksi:

Sorin aukio – normaaliliput (1 & 2 pvä)
Laukontori – VIP- ja Exclusive-liput

Rannekkeenvaihdosta voit jatkaa matkaasi kohta alueen sisäänkäyntejä. Huomoithan, että kutsuvierasliput eivät sisällä ruokalippuja. 

 

SISÄÄNKÄYNTI

Kun olet noutanut sisäänpääsyyn ja alueella kulkemiseen tarvittavan rannekkeen ja/tai passin, voit suunnata suoraan sisäänkäyntiporteille. Huomaathan, että sisäänkäyntejä on kaksi, lipputyypistäsi riippuen:

Ratina – normaaliliput (1 & 2 pvä)
Laukontori – VIP-, Exclusive- & Guest-liput

Portit ovat avoinna molempina päivinä klo 12-22.30.

Kävellessäsi kohti sisäänkäyntejä, ehdit sopivasti ladata cashless-maksurannekkeesi.

 

CASHLESS

Useiden maailman suurimpien festivaalien tapaan Blockfest on täysin cashless. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki maksaminen festivaalialueella ruoasta oheistuotteisiin tapahtuu sirullisella maksurannekkeella, sillä samalla, mikä toimii sisäänpääsytunnisteenasi.

Rannekkeelle voi ladata rahaa verkossa (korttimaksu tai Pivo) tai alueen latauspisteillä (korttimaksu tai käteinen). 

Tässä meidän vinkki vaivattomimpaan rahanlataukseen:

  • Luo itsellesi cashless-tili. Tämän vaiheen voit tehdä vaikka heti!
  • Viimeistelläksesi tilisi, sinun tulee yhdistää tiliisi rannekkeen sirun kääntöpuolelta pidempi 14-numeroinen sarjanumero. (Huom. Jos sinulla on jo lippu, voit viimeistellä tilin myös sillä.)
  • Vaivattomin tapa ladata rannekkeelle rahaa on seuraava: Lataa rahaa 1. kerran netin kautta Kauppa-sivulla, ja kytke tämän jälkeen päälle Automaattinen rahanlataus. Näin toimiessasi sinun ei tarvitse käydä lataussivulla tai latauspisteellä toistamiseen. Mikäli rahat loppuvat, voit heti kassalla asioidessasi ladata kyseisen ennakkoon asettamasi summan rannekkeelle. HUOM. Automaattinen rahanlataus toimii vain korttilatauksilla.

 

Entäpä käyttämättä jääneet rahat? 

Rahat, jotka jäävät käyttämättä, palautetaan seuraavien ehtojen mukaisesti:

  • Et voi saada palautusta alle kahden (2) euron saldoihin. Rahanpalautuksessa on euron transaktiomaksu.
  • Palautusprosessi on käynnissä 20.9.2019 asti. Tämän jälkeen tulevista palautuspyynnöistä veloitamme 10 euron käsittelymaksun.

Verkossa tehdyt lataukset: tilillesi jääneet rahat palautetaan automaattisesti takaisin tilillesi viimeistään kahden viikon kuluessa tapahtuman päättymisestä. Mikäli olet suorittanut maksun luottokortilla, palautussumma hyvitetään saldona tai luottolaskussa.

Alueen latauspisteillä tehdyt lataukset: tilillesi jääneet rahat, jotka olet ladannut alueen lataupisteillä, edellyttävät, että täytät nettisivuiltamme löytyvän palautuslomakkeen. Manuaaliset palautukset käsitellään 21.8.-20.9.2019 välisenä aikana. Rahat palautuvat tilille 7 pankkipäivän sisällä hakemuksen käsittelystä.

 

Lue lisää cashless-maksamisesta täällä.

Back to top