Info

BLOCKFEST

Vuonna 2008 perustettu Blockfest, kohosi lyhyessä ajassa Tampereen Tullinaukion klubimaisesta ympäristöstä Ratinaan ja aina Pohjoismaiden suurimmaksi hiphop-festivaaliksi. Tapahtuma tunnetaan mm. esiintyjiensä erikoistempauksista, ainutlaatuisen hyvästä tunnelmasta hyvien kulkuyhteyksien keskellä sekä siitä, että festari on myyty jokaisena järjestysvuonnaan loppuun jo ennakkoon.

Blockfestin tuorein kävijäennätys on oheistapahtumineen 75.000 ihmistä vuodelta 2018. Tapahtuma on viisinkertainen Vuoden festivaali -ehdokas Industry Awards -gaalassa.

Festivaalilla on aiempina vuosina nähty mm.Wu-Tang Clan, Snoop Dogg, Ice Cube, Nas, A$AP Rocky, Wiz Khalifa, Post Malone, Suicideboys, Migos, Lil Wayne, G-Eazy, Mobb Deep, Ferg, Big Sean, T.I, Young Thug, Rick Ross, Ty Dolla $ign, Skepta, Bun B, Clipse, Tory Lanez, Talib Kweli ja Mac Miller. Lisäksi Blockfest on ollut tuomassa ensimmäisille Suomen yksittäiskeikoilleen nimiä Kendrick Lamarista The Weekndiin.

AIKATAULUT

Blockfestin aikataulut löytyvät tästä. Portit sulkeutuvat molempina päivinä turvallisuussyistä klo 22:30, joten tulethan ajoissa paikalle mikäli haluat nähdä illan viimeiset esiintyjät. Muutokset mahdollisia – reaaliaikaisimmat tiedot löydät tästä.


APPLIKAATIO

Blockfestin mobiiliappi on nyt päivitetty. Lataa appi puhelimeen ja tsekkaa kaikki infot tapahtuman aikana suoraan taskusta.

Lataa appi tästä:
AppStore
Google Play

ARVOT

Blockfest ei ole koskaan hyväksynyt rasismia eikä hyväksy sitä tulevaisuudessakaan. Tapahtuma on ensimmäisestä järjestysvuodesta lähtien noudattanut johdonmukaista linjaa pyrkien yhdistämään erilaisia ihmisiä esittelemällä hiphop-kulttuuria niin meiltä kuin maailmaltakin mahdollisimman monesta eri näkökulmasta. Pienestä lähtenyttä festivaalia järjestetään jalat maassa, edistämällä myös tasa-arvoa ja yhteisöllisyyttä, eri kulttuureita kunnioittaen.

Kymmenien tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan. Huomioithan festarille saapuessasi oman viihtymisesi lisäksi myös muiden viihtyvyyden. Hiphop-kulttuuri yhdistää ihmisiä ikään, sukupuoleen, kulttuuritaustaan, uskontoon tai pinnallisiin seikkoihin katsomatta, EI erottele tai syrji.

CASHLESS

Blockfest on täysin cashless-festivaali jo kolmannen vuoden putkeen. Käytät rannekettasi alueella tapahtuvaan maksamiseen sekä sisäänkäyntiin. 

Tutustu huolellisesti cashless-järjestelmään tästä.

ENSIAPU 

Ratinan stadionin alakerrassa, Street Stagen välittömässä läheisyydessä on SPR:n ylläpitämä ensiapupiste, joka palvelee Blockfestin kävijöitä koko tapahtuman ajan. Mikäli kaverisi tai kuka muu tahansa vaikuttaa tarvitsevan apua, ota yhteyttä lähimpään työntekijään, ensiapupäivystäjään tai järjestyksenvalvojaan. 

ESTEETTÖMYYS 

Blockfestin esteetön sisäänkäynti tapahtuu Laukonsillan kautta. Liikuntarajoitteisten ja muiden välttämätöntä avustusta tarvitsevien avustajat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi. Avustajan ja avustettavan on tällöin saavuttava alueelle samaan aikaan. Varauduthan myös esittämään avustajakortin portilla.

Avustajat saavat rannekkeensa rannekkeenvaihdon yhteydessä.

EVÄÄT & VIRVOKKEET

Festivaalialueelle on mahdollista tuoda 0,5 litran tyhjä muovipullo. Alueelta löytyy kaksi eri vesipistettä. Tämän lisäksi myymme luonnollisesti vesipulloja myös alueen baareissa sekä ravintolakojuissa. Omien alkoholijuomien tai muiden nesteiden, tölkkien tai purkkien tuominen alueelle on ehdottomasti kielletty. Blockfesteilla on nollatoleranssi sääntöjen rikkomista vastaan ja järjestyksenvalvojalla on oikeus tarvittaessa poistaa ranneke.

Voit tuoda alueelle myös pientä purtavaa näin halutessasi. Huomioithan kuitenkin, ettei Blockfest ole piknik-tyylinen tapahtuma. Porttien aukeamisesta lähtien sinua palvelevat laajat anniskelualueet sekä monipuolinen ravintolamaailma. Teemme poikkeuksia isompien eväiden suhteen vain, mikäli voit todistaa tarpeen erityisruokavalioon esimerkiksi lääkärintodistuksella.

FESTIVAALIALUE

Tapahtuma-alueen muodostavat Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva Ratinan stadion sekä luonnonkaunis Ratinanniemi. Festarialueelta löytyy kolme esiintymislavaa, joista suurin stadionilla. Kävijöitä palvelevat monipuolinen ravintolamaailma, laadukkaat anniskelualueet sekä oheisohjelmaa tarjoavat myyntikojut.

IKÄRAJA

Blockfest on ikärajaton tapahtuma, mutta kaupunkifestivaali on suunniteltu palvelemaan erityisesti täysi-ikäisiä kävijöitä. Tämän takia emme suosittele Blockfestia alle 15-vuotiaille.

JATKOBILEET

RANTA / PORO / ROSKA / ILVES / VENUE FL / SOCIAL CLUB

Kun rytmimusiikin syke vaimenee Ratinassa, festariohjelman jälkeen on luvassa jo legendaariseen maineeseen kohonneet Blockfestin jatkobileet! Virallisissa jatkopaikoissa nähdään yleensä huipputason dj-nimien sekä mahdollisten live-esiintyjien lisäksi festivaalin artisteja irroittelemassa.

HUOM! Jokaisella klubilla on oma maksimikapasiteettinsa, joten emme voi taata sisäänpääsyäsi johonkin tiettyyn yökerhoon mikäli se on ehtinyt jo täyttyä. Ole siis ajoissa ja muista myös muut viralliset jatkovaihtoehdot. Kaikki jatkopaikat sijaitsevat aivan Tampereen ydinkeskustassa ja päivitetään sivulle myöhemmin.

VIP- ja Exclusive-lipuilla pääsy yhteen jatkopaikkaan per ilta edellämainitut rajoituksen huomioiden.

KARTTA

Blockfestin uudistettu aluekartta löytyy tästä. Klikkaa kuva isommaksi!

KAMEROILLA KUVAAMINEN

Voit tuoda alueelle kännykän, pienen automaattikameran, kevyen polaroid-kameran tai Go Pron. Valokuvaaminen kaupalliseen käyttöön ei ole sallittua ja järjestyksenvalvojilla on oikeus rajoittaa kuvausta esimerkiksi artistin pyynnöstä. Kuvauskopterilla kuvaaminen on kiellettyä Blockfesteilla sekä Ratinan alueella. 

Järjestelmäkamerat, videokamerat, ääninauhurit, kuvauskopterit ja selfietikut eivät puolestaan ole sallittuja.

KIELLETYT ESINEET

Järjestelmäkameroiden, videokameroiden, nauhurien ja selfietikkujen lisäksi kiellettyjä esineitä ovat mm. sateenvarjot, tölkit, pullot, purkit, alkoholijuomat, huumeet, sähkötupakan nestepullot, kylmäkallet ja muut ylimääräiset säiliöt, retkituolit, radiopuhelimet, terä- tai ampuma-aseet ja muut vaaraa aiheuttavat esineet tai välineet.

Mikäli sinun on välttämätöntä tuoda alueelle lääkkeitä tai sairauteen liittyviä apuvälineitä, pidäthän huolen että tästä on resepti tai lääkärintodistus mukana. Jos tarvitset mukaasi aurinkorasvaa, hankithan tapahtumaa varten 50ml avaamattoman aurinkorasvapurkin.

Kielletyt esineet kerätään pois turvatarkastuksen yhteydessä. Blockfesteilla on nollatoleranssi sääntöjen rikkomista vastaan ja järjestyksenvalvojalla on oikeus tarvittaessa poistaa ranneke.

LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman aikana hukkuneet löytötavarat toimitetaan perjantai-iltana alueen infopisteelle, josta niitä voi käydä tiedustelemassa seuraavana päivänä. Tapahtuman jälkeen kaikki löytötavarat sekä narikkaan jääneet vaatteet ja laukut viedään Pirkanmaan Löytötavaratoimistolle, josta voit tiedustella hukkuneita esineitäsi.

Pirkanmaan Löytötavaratoimiston sivuille pääse tästä.

LIPUT

Voit lukea lisää erikoislipuista täältä.

Blockfest EI vastaa jälleenmyytyjen (=ostettu mistä tahansa muualta kuin Tiketistä, Ticketmasterista tai LiputOn:ista) lippujen toimivuudesta. Lippujen jälleenmyynti on kiellettyä molempian lipunmyyjien toimitusehdoissa. Emme käsittele jälleenmyytyjen lippujen mahdollisia ongelmia tai lippuhuijauksia, kuin ajan sen mahdollisesti salliessa. Huijaustapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan Poliisiin rikosilmoitusta varten.

Otathan huomioon, että festivaali on poikkeuksellisesti myyty jokaisena vuotena loppuun ennakkoon. Lipun ostaminen ulkopuoliselta on riski ja tehdään omalla vastuulla. Lue lisää lipun ostamisesta Cashless-UKK:sta, kohdasta Yleiset.

MAJOITUS

Blockfest sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa, minkä vuoksi emme järjestä omaa leirintäaluetta. Tampereella on tarjolla monipuolisesti erilaisia hotellivaihtoehtoja, josta suosittelemme majoituskumppaniamme Forenomia. Paikat festivaaliviikonlopulle täytetään aikaisessa vaiheessa vuotta.

Lähin leirintäalue sijaitsee Tampereen Härmälässä (katso reitti tästä).

Suosittelemme varaamaan majoituksen hyvissä ajoin, sillä Blockfest-viikonlopun aikaan hinnat ovat usein korkeimmillaan. 

MEDIA

Blockfestin media-akkreditointi on päättynyt. Pressikuvat löydät mediasivuilta.

MERCHANDISE 

Blockfestin huippusuosittua ja rajoitettua mallistoa on tarjolla koko tapahtuman ajan, niin kauan kuin tavaraa riittää. Löydät myyntipisteen, eli B-Shopin, Ratinanniemestä Laukonsillan alta.

B-Shopissa on myynnissä myös esiintyvien artistien fanituotteita, mikäli he niitä toimittavat festareille myytäväksi. Emme pysty valitettavasti etukäteen kertomaan, minkä artistin tuotteita kauppaan lopulta tulee.

NARIKKA

Narikat sijaitsevat molemmilla sisäänkäyntiporteilla ja ovat avoinna klo 12:00-01:00. Tavaroita ei saa jättää yöksi säilytykseen. Narikassa käy maksuvälineinä poikkeuksellisesti sekä ranneke että kortti/käteinen.

Narikka maksaa 3€ (lisäkäynti 2€) / kerta. Huomioithan, että VIP sekä Exclusive-lippuihin sisältyy yksi käynti (=tavaroiden jättö ja nouto) narikassa.

PANTIT

Anniskelussa myytävät tölkki- ja pullotuotteet sisältävät pantin, jonka saat takaisin erillisiltä panttipisteiltä. Pantit ovat festivaalilla käytössä siisteyden ylläpitämiseksi.

Voit palauttaa ostamasi tölkit ja isot viinipullot panttipisteille, jossa pantti siirretään rannekkeellesi. Huomioithan, että emme hyväksy kerralla isoja määriä (max 5 kpl) palautuksia. Emme palauta selvästi pullonkeräykseen viittaavien rannekkeiden saldoja tapahtuman jälkeen – tarkoituksenmukainen panttikeräys tapahtumassa on kielletty.

RANNEKKEENVAIHTO & SISÄÄNKÄYNTI 

Blockfest-lipun voit vaihtaa rannekkeeksi tapahtumapäivinä sekä ennakkoon. Ranneke laitetaan suoraan käteen, joten sitä ei voi hakea toisen henkilön puolesta. Blockfest liput on nimetty vain ongelmatilanteita varten. 

SISÄÄNKÄYNTI (avoinna klo 12:00-22:30)

Pääportti (Ratinan aukio): kaikki perusliput (PERJANTAI / LAUANTAI / KAKSI PÄIVÄÄ)
Laukontori: kaikki erikoisliput (VIP / EXCLUSIVE) sekä kutsuvieraat (GUEST)

Cashless-rannekkeella pääset kulkemaan tapahtuma-alueelle tarvittaessa useampaan kertaan. Otathan huomioon, että kuljet joka kerta uudelleen turvatarkastuksen läpi ja esimerkiksi liian humalassa et pääse sisään. Edestakaisin kulkeminen myös muodostaa mahdollisia jonoja, joten kuljethan ulos vain tarpeen vaatiessa.

Saavuthan paikalle viimeistään klo 22:30, mikäli haluat nähdä illan viimeisen esiintyjän. Portit suljetaan klo 22:30 molempina päivinä turvallisuussyistä.

RANNEKKEENVAIHTO TAPAHTUMAPÄIVINÄ

Pääsylippusi on mahdollista vaihtaa rannekkeeseen molempina tapahtumapäivinä. Rannekkeenvaihto (sekä portit) ovat auki klo 12-22:30. Otathan mukaan pääsylippusi. Kuvakaappaus ei käy, vain alkuperäiset liput. Ranneke laitetaan suoraan käteen. 

Sorin aukion rannekkeenvaihdossa vaihdetaan kaikki perusliput (PERJANTAI / LAUANTAI / KAKSI PÄIVÄÄ).

Laukontorin rannekkeenvaihdossa vaihdetaan kaikki VIP- ja Exclusive-liput. Lisäksi Laukontorilla vaihdetaan niiden henkilöiden pääsyliput (kaikki lipputyypit), jotka saapuvat tapahtumaan avustajan kanssa tai esimerkiksi pyörätuolilla.

Ota mukaan myös henkilöllisyystodistus mahdollisia ongelmatilanteita varten. Huomioithan, että VIP- ja Exclusive-liput ovat K-18 ja henkilökunnalla on oikeus tarkistaa ikäsi kysyttäessä.

RANNEKKEENVAIHTO ENNAKKOON

Lippu on mahdollista vaihtaa rannekkeeksi ennakkoon tapahtuma-alueen läheisyydessä, Kauppakeskus Ratinan 1. kerroksen aukiolla. Otathan rannekkeenvaihtoon mukaan pääsylippusi. 

 • 9.8. klo 16-20
 • 10.-11.8. klo 12-16
 • 12.-14.8. klo 16-20
 • 15.8. klo 12-20

Ota mukaan myös henkilöllisyystodistus mahdollisia ongelmatilanteita varten. Huomioithan, että VIP- ja Exclusive-liput ovat K-18 ja henkilökunnalla on oikeus tarkistaa ikäsi kysyttäessä.

Erilliset liput yhdistetään tapahtumapäivinä pääportin infopisteellä.

HOX!  Kulje ennakkorannekkeenvaihtoon näppärästi Voilla! Matkoista, jotka päätetään tähdellä merkatulle alueelle Kauppakeskus Ratinan viereen, hyvitetään avausmaksu.

RUOKATARJONTA

Blockfestin ruokatarjonta on jälleen runsas ja monipuolinen. Karttaan merkitty Food Court palvelee festivaalin nälkäisiä asiakkaita Laukonsillan ja Street Stagen välissä. Tarjolla on vaihtoehtoja aina kasvisruoista hampurilaisiin sekä dumplingseista jäätelöihin. 

Food Courtilta löytyy seuraavien toimijoiden ruokamyyntipisteet:

Beijing8
Sir Smoke
Flying Reindeer
Treffi Pub
BBQ House
Beanit Burgers & Bowls
Burger Food Truck
Go-Tan Asian Kitchen
Kariniemen Kanavaanari
Burgers & Pepsi Max
Mexican Street Kitchen
The Grilli
3 kaverin jäätelö
Foffeli

Lisäksi stadionilta löytyy yhteistyökumppanimme Subwayn ruokapiste. Exclusivessa on tarjolla helsinkiläisen Treffi Pub & Bistron herkullinen menu. 

Kaikissa Food Courtin myyntipisteissä on käytössä ruokailuastiat ja -välineet, jotka ovat biohajoavaa materiaalia. Tätä varten Food Courtilta löytyy myös erikseen merkatut biojäteastiat.

Huomaathan, että cashless-ranneke on ainoa maksuväline myös ruokapisteillä, joten muista ladata rahaa rannekkeelle myös syömistä varten.

SAAPUMINEN

Tampereelle ja tapahtuma-alueelle on helppoa saapua mistä päin Suomea tahansa. Hyvänä maamerkkinä voi pitää Ratinan stadionia.

Blockfesteilla ei ole erikseen omaa pyöräparkkia. Otathan huomioon että Ratinan kauppakeskuksen sekä Laukontorin alueet ovat paikoin ruuhkaisia. Pyörän säilytys tapahtuu omalla vastuulla.

Autolla: Keskustasta löytyy useita parkkihalleja, jonne ajoneuvo on helppoa ja turvallista jättää vaikka koko viikonlopun ajaksi. Lisätietoa parkkihalleista löydät Finnparkin sivuilta.

Taksilla: Taksi Tampere on tapahtuman virallinen taksikumppani, jolla pääset kätevästi tapahtuma-alueelle. Voit tilata taksin soittamalla p. 0100 4131 tai maksutta Taksi Tampereen sovelluksella. Tapahtuman erillinen merkitty taksiasema sijaitsee Nalkalankadulla, Laukonsillan vieressä.

Bussilla: Tampereen linja-autoasemalta on muutaman sadan metrin kävelymatka tapahtuma-alueelle. Tsekkaa reittiohje Google Mapsissa.

Junalla: Tullessasi ulos Tampereen rautatieaseman pääovista näet Hämeenkadun varrella sijaitsevan Stockmannin. Jatka samaa katua kohti Keskustoria, jonka kohdalta pääset suoraan Laukontorille kääntymällä vasemmalle. Tsekkaa reittiohje Google Mapsissa.

Lentokoneella: Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee noin viidentoista kilometrin päässä festarialueesta. Pääset sieltä Tampereen keskustaan myös julkisilla. Lisätietoa täältä.

Paikallisliikenne: Tampereen seudun joukkoliikenteen sivuille pääset tästä. Tampereen taksin tavoitat numerosta 0100 4131 tai Valopilkku-applikaatiota käyttäen.

TALKOOTYÖT

Blockfestin huippusuosittu talkootyöntekijöiden haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

TUPAKOINTI

Tupakointi esiintymislavojen edessä sekä teltoissa ja sisätiloissa on kiellettyä tupakkalain määräysten mukaisesti. Otathan huomioon muut tapahtumassa olevat. Tupakkaa saat ostettua erikseen merkityistä myyntipisteistä.

TURVALLISUUS

Blockfest on Ratinan suurin yleisötapahtuma. Alueella partioi satojen järjestyksenvalvojien lisäksi myös SPR:n henkilökuntaa sekä poliisi- ja pelastusviranomaisia. Otathan huomioon mahdollisen ruuhkautumisen porteilla tai isompien artistien keikoilla ja saavut paikalle ajoissa.

Liian humalassa et pääse alueelle sisään. Asiattoman käytöksen tai sääntöjen rikkomisen myötä on järjestyksenvalvojilla oikeus poistaa pääsylippu / ranneke. Lue kielletyt esineet ja käytännöt ylempää.

 • Noudatathan tapahtumajärjestäjien, juontajien tai järjestyksenvalvojien antamia ohjeita. 
 • Pidä huolta itsestäsi ja ystävistäsi. Sovi tarvittaessa kohtaamispaikka. 
 • Muista juoda vettä. Vesipullosi voit täyttää alueen vesipisteillä. Löydät nämä merkittynä myös aluekartasta. Saat tuoda tapahtumaan yhden puolen litran tyhjän muovipullon.
 • Kunnioita Ratinan stadionin lähialueen asukkaiden kotirauhaa. Älä mene pihoihin tai niiden läheisyyteen ilman asiaa ja käyttäydy, kuin toivoisit omassa naapurustossasi käyttäydyttävän.
 • Pukeudu sään mukaan ja ota tarpeeksi vaatetta mukaan. Huomioithan, että lämpötila voi laskea paljonkin elokuisessa illassa.
 • Etenkin pääesiintyjien keikoilla voi yleisöä olla paikalla runsaasti. Ethän töni tai puske muita ihmisiä kulkiessasi yleisön seassa tai alueella.
 • Mikäli ajaudut ruuhkaan, etkä tunne oloasi mukavaksi ihmismassassa, muista pysyä mahdollisimman rauhallisena ja pyydä tarvittaessa apua keneltä tahansa vierustoverilta. Huomioithan, että sekä crowd surfing ja olkapäillä hengaillu on kielletty.
 • Ethän harrasta kiipeilyä alueella tai muuten yritä leikkiä aitojen ja muiden tapahtumarakenteiden kanssa. Hölmöilyllä vaarannat itsesi lisäksi muut festarikävijät. 
 • Muista suojata kuulosi. Korvatulppia saa alueelta.
 • Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa liian humalassa, sääntöjä rikkova tai huonosti käyttäytyvä asiakas sekä poistaa tarvittaessa tämän ranneke harkinnan mukaan.

YMPÄRISTÖ JA LÄHIALUEET

Blockfest pyrkii olemaan kotimaisten kaupunkifestivaalien edelläkävijä ympäristöasioiden suhteen. Tavoitetta kohti kuljetaan vuosittain kertyvän kokemuksen ja tietotaidon avulla. Sen lisäksi, että haluamme järjestää festivaalia mahdollisimman vähin haitoin niin ympäristölle kuin lähialueiden asukkaille, olemme ylpeitä kotipaikkakunnastamme Tampereesta ja haluamme omalla esimerkillämme olla pitämässä sitä mahdollisimman siistinä.

Tapahtuman välittömimmät ympäristövaikutukset ovat festivaalialueen sekä sen lähiympäristön roskaantuminen viikonlopun jäljiltä sekä livekonserttien aiheuttama mahdollinen melu lähialueiden asukkaille. Siisteysongelmaa pyritään ehkäisemään ohjeistamalla kävijöitä eri kanaviemme kautta jo ennakkoon; kehoitetaan ympäristön kunnioittamiseen ja annetaan vinkkejä kaikkien kannalta sujuvaan festarikäyttäytymiseen.

Varaudumme viikonloppuun hyvin resurssein; wc-tiloja, roskiksia ja siisteystyöntekijöitä on enemmän kuin viranomaisohjeistuksissa. Tapahtumalle laaditaan vuosittain siisteyssuunnitelma ja ympäristöohjelma erikseen rekrytoidun ympäristövastaavan vetämänä.

Lähialueilla sijaitsevien taloyhtiöiden lieveilmiöitä välittömässä läheisyydessä (festarialueen ulkopuoliset varjojuhlijat) pyritään kontrolloimaan aitaamalla pihojen sisäänkäyntejä ja palkkaamalla viikonlopuksi vartijoita estämään ilkivallanteot. Siisteyspartiomme operoivat varsinaisen festarialueen lisäksi myös lähialueilla.

Mahdollista ympäristömelua varten Blockfestilla on oma äänispesialisti ja tekniikkatiimi, joka ovat laatineet meluntorjuntasuunnitelman erityisesti lähialueiden asukkaat huomioiden. Suunnitelman toteuttamiseksi käytämme mm. erilaisia edistyksellisiä line array, kardioidi sekä delay –kaiutintekniikoita. Lähialueiden asukkaille tiedotetaan sähköisten äänentoistolaitteiden käyttämisen ajankohdista etukäteen, minkä lisäksi Blockfesteilla on ulkopuolinen melumittaaja, joka valvoo festivaalin pysymistä annetuissa desibelirajoissa.

Palautathan siis tölkit panttipisteisiin ja siivoat roskat roskiin. Niin tapahtumassa kuin sen välittömässä läheisyydessä on runsaasti wc-tiloja, joissa asioida hädän yllättäessä. Kunnioitathan lähialueiden asukkaiden rauhaa omalla käyttäytymiselläsi ja olet näin mahdollistamassa Blockfestin kaltaisten tapahtumien järjestämistä myös jatkossa.

BLOCKFEST X GREEN NATION

Ilmastonmuutos on tosiasia ja se on tapahtumassa parhaillaan. Ilman hiilidioksidipitoisuudet ovat ennätyksellisen korkealla. Äärimmäiset sääilmiöt ja niiden voimakkuus ovat lisääntyneet, ja tällä on vaikutusta monien ihmisten elämään.

Osana Live Nationia olemme mukana tekemässä osuutemme pahimpien maailmanlaajuisen ilmastonmuutostekijöiden hillitsemiseksi. Lue lisää Green Nation – kestävän kehityksen toiminnasta täältä!

Mahdolliset mediayhteydenotot Green Nationiin liittyen: Joanna Dipple | jo.dipple(at)livenation.co.uk

KULKUVÄYLÄT JA LÄHIALUEET

Tampereen kaupunki on vuokrannut Blockfestille käytettäväksi Ratinan stadionin ja Ratinanniemen festivaalipuiston lisäksi myös alueen kulkuväyliä sekä Sorin aukion.

Huomioithan seuraavat, kulkemiseen mahdollisesti vaikuttavat seikat:

 • Ratinan rantapolku suljettu 11.8. klo 18 – 20.8.
 • Laukonpolku suljettu 11.8. klo 18 – 20.8.
 • Minetinpolku ja Laukonsilta suljettu 13.8. klo 18 – 19.8.
 • Koirapuisto suljettu 11.8. klo 18 – 19.8 klo 08
 • Ratinan sillan liikunta-alue suljettu 13.8. klo 21:30 – 20.8.
 • Sorin aukio suljettu 15.8 klo 12:00 – 18.8. 12:00

WC:T

Blockfestin tapahtuma-alueelta löydät useita WC-tiloja, jotka on merkitty karttaan sekä ilmapalloin ja/tai kyltein. VIP- ja Exclusive-asiakkailla on käytössä lisäksi vesivessat omilla alueillaan. Exclusiven vesivessat sijaitsevat stadionin rakenteissa, katsomon alapuolella.

Blockfesteilla on käytössä Vessapassi. Vessapassin haltijalla on oikeus päästä esimerkiksi inva-WC:hen tai yleisiin WC-tiloihin ilman jonottamista – sen tarkoituksen on helpottaa esimerkiksi suolistosairauksia sairastavien festarikokemusta. Otathan siis huomioon Vessapassin haltijat!

YHTEYSTIEDOT

Tiedustelut ja muut kysymykset ainoastaan silloin mikäli vastausta ei löydy tältä sivulta jo ennestään osoitteeseen info (at) blockfest.fi tai Facebookin Inboxiin

Instagram ei ole asiakaspalvelukäytössä.

BLOCKFEST SOMESSA

www.facebook.com/blockfest
www.instagram.com/blockfest
www.youtube.com/blockfest

Vuoden hashtagit
#blockfest
#blockfest2019

Snapchat: blockfestfi

Back to top