Cashless

Blockfest on cashless! Kaikki ostokset juomista oheistuotteisiin tehdään omalla henkilökohtaisella maksurannekkeella, jota käytetään myös lipun mukaisen kulkuluvan tarkastamiseen sisäänkäynneillä. Ranneke on tapahtuma-alueen ainoa maksutapa ja voit ladata siihen rahaa verkossa sekä tapahtuma-alueella.

Blockfestin cashless-toimija on ympäri maailman operoiva Weezevent.

Blockfest = cashless

  • Kaikki lipputyypit vaihdetaan maksurannekkeeseen (myös yhden päivän) –voit kulkea alueelle ja takaisin, turvatarkastuksen kautta.
  • Maksuranneke nopeuttaa palveluiden toimivuutta ja turvallisuutta, vähentää kontakteja sekä estää tehokkaammin väärinkäyttöjä.
  • Cashless rannekkeelle voi ladata rahaa ennakkoon luomalla henkilökohtaisen cashless-tilin tai tapahtuma-alueen rahanlatauspisteillä.
  • Festivaalin ainoa maksutapa on cashless-ranneke.
  • Mikäli lipputyyppiisi sisältyy rannekkeen kotiinkuljetus tai olet ostanut kotiinkuljetuksen vuoden 2020 tai 2021 tapahtumaan, tulee sinun varmistaa rannekkeelle oikea toimitusosoite. Tiketin kautta ostetut liput tulee päivittää ohjeiden mukaisesti ja samalla voit päivittää kotiinkuljetuksen toimitusosoitteen. Ticketmasterin kautta ostettujen lippujen / kotiinkuljetusten osoitemuutos -infot lisätään näille samaisille sivuille pian.

Lisätietoa päivitetään tälle sivulle festivaalikauden aikana.