Lippuinfo

OSTA LIPUT

YLEISTÄ

 • Blockfest on vain täysi-ikäisille suunnattu festivaali (K18). Tapahtumaan ei pääse alaikäiset huoltajankaan seurassa, eikä festivaali ole velvollinen palauttamaan alaikäiselle ostettua lippua. Festivaalin sisäänpääsyn yhteydessä suoritetaan ikärajavalvontaa ja asiakkaan tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus pyydettäessä.
 • Ostaessasi lipun tapahtumaan hyväksyt tapahtuman ehdot. Tapahtuman ehtoihin pääset tästä.
 • Huomioithan, että lippu (pdf, mobiili, fyysinen) tulee vaihtaa rannekkeeseen. Lipun vaihtaminen rannekkeeseen tapahtuu lähempänä tapahtumaa. Lisätietoa rannekkeen vaihdosta tulossa kesän aikana. Kaikki erikoisliput sisältävät rannekkeen kotiinkuljetuksen, eikä niitä vaihdeta alueella erikseen.
 • Tapahtuman saavutettavuudesta voit lukea lisää täältä.
 • Vuoden 2020 ja 2021 tapahtumiin ostetut liput käyvät vuoden 2022 festivaalille seuraavin poikkeuksin: Tiketistä ostetut liput tulee päivittää annettujen ohjeiden mukaisesti. Tiketti on lähettänyt lippupäivityksistä ohjeet asiakkaille sähköpostitse. Muista tarkistaa myös roskapostikansio. Lisäksi Blockfest viestii lippujen päivitystarpeesta kanavissaan. Lippupäivityksen yhteydessä on mahdollista päivittää rannekkeen toimitusosoite ja/tai lipun lopullisen käyttäjän tiedot. Ticketmasterista ostetut liput käyvät sellaisinaan vuoden 2022 tapahtumaan. Ticketmasterista ostettujen kotiinkuljetusten osoite on mahdollista muuttaa Ticketmasterin omat tiedot ‘tiedot’ osiossa.
 • Jo ostetut tai erikoislippuun sisältyvät kotiinkuljetukset toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen noin viikkoa ennen tapahtumaa. Blockfest ei vastaa jälleenmyytyjen lippujen / rannekkeiden toimivuudesta tai osoitemuutoksista.
 • Flex-lipputyyppi on loppuunmyyty. Lipputyyppien kuvaukset ovat tämän sivun ala-osassa.

KAIKKI OIKEUDET MUUTOKSIIN JA FESTIVAALIOHJELMAAN PIDÄTETÄÄN. BLOCKFEST ON KOKONAISVALTAINEN FESTIVAALI EIKÄ VASTAA KOLMANSIEN OSAPUOLIEN AIHEUTTAMISTA MUUTOKSISTA TAPAHTUMAN ESIINTYJÄKATTAUKSEEN TAI MUIHIN INFOIHIN.

LIPPUJEN PÄIVITTÄMINEN

 • Vuoden 2020 ja 2021 tapahtumiin Tiketin kautta ostetut liput tulee päivittää annettujen ohjeiden mukaisesti.
 • Tiketti on lähettänyt lippupäivityksistä ohjeet asiakkaille sähköpostitse. Muista tarkistaa myös roskapostikansio. Lisäksi Blockfest viestii lippujen päivitystarpeesta kanavissaan.
 • Lippupäivityksen yhteydessä on mahdollista päivittää rannekkeen toimitusosoite ja/tai lipun lopullisen käyttäjän tiedot.
 • Ticketmasterista ostetut liput käyvät sellaisinaan vuoden 2022 tapahtumaan. Ticketmasterista ostettujen kotiinkuljetusten osoite on mahdollista muuttaa Ticketmasterin omat tiedot ‘tiedot’ osiossa.

FLEX- JA EXCLUSIVE LIPUT

Flex-pakettiin sisältyy:

– erillinen sisäänkäynti tapahtumaan

– ilmainen sisäänpääsy valittuihin jatkobileisiin molempina päivinä

– ilmainen narikkakäynti festivaalilla molempina päivinä

– ilmainen rannekkeen kotiinkuljetus

Flex-lipputyyppi on loppuunmyyty

 

Exclusive-pakettiin sisältyy:

– yksi perushintainen annos ilmaiseksi per päivä valitsemaltasi ruokapisteeltä

– viihtyisä ja korotettu exclusive-alue päälavan läheisyydessä

– omat wc-tilat

– erillinen sisäänkäynti tapahtumaan

– ilmainen sisäänpääsy valittuihin jatkobileisiin molempina päivinä

– ilmainen narikkakäynti festivaalilla

– ilmainen rannekkeen kotiinkuljetus