2020 & 2021 ostetut liput

  • Lippujen palautus on päättynyt 30.9.2021. Lippuja ei ole enää mahdollista palauttaa.
  • Vuoden 2020 ja 2021 tapahtumiin ostetut liput käyvät vuoden 2022 festivaalille seuraavin poikkeuksin.

Tiketti:

Tiketistä ostetut liput tulee päivittää annettujen ohjeiden mukaisesti. Parin vuoden aikana moni on muuttanut ja liput on kavereiden kesken jo jaettu. Osa saman tilauksen lipuista voi olla palautettuja ja osa on säästetty ensi kesälle. Liput päivittämällä varmistat, että olet lipun omistaja, riippumatta kuka lipun tilaaja on, ja samalla annat meille ajantasaiset yhteystiedot mahdollista rannekkeen toimitusta varten.

Ohjeet lippujen päivitykseen:

  1. Lippujen päivittäminen tapahtuu osoitteessa https://www.tiketti.fi/paivitalippuja
  2. Ota liput esille, tarvitset lippukoodit.
  3. Syötä lippukoodit niille varattuun kenttään yllä mainitussa URLissa. Voit syöttää useita koodeja kerralla.
  4. Valitse tapahtuma, johon liput päivität. Huomaa, että lippuja voi päivittää vain aiempaa vastaaviin 2022 festivaalin lippuihin. Jos hallussasi on 2 päivän liput, voit päivittää ne vain kahden päivän lippuihin.
  5. Lippukoodien jälkeen syötä yhteystietosi niille varattuihin kenttiin.
  6. Mikäli olet lippujen alkuperäinen tilaaja ja tietosi vastaavat alkuperäistä tilausta, saat päivitetyt liput sähköpostiisi samantien.

Mikäli et ole lippujen alkuperäinen tilaaja, lähetämme alkuperäiselle tilaajalle tiedustelun, voiko liput päivittää sinulle. HUOM. Tiketti toimii aina alkuperäisen tilaajan toiveen mukaan ja voi vastata lippuja koskeviin tiedusteluihin vain niiden tilaajalle.

LiputOn-palvelu

Mikäli et pääse Blockfestiin 2022 voit jälleenmyydä Tiketistä ostetut liput LiputOn-palvelussa. Sinun tulee päivittää liput ennen kuin voit asettaa ne myyntiin LiputOn-palveluun. Huomioithan, että lippujen jälleenmyynti Liputtomassa ei ole enää mahdollista.

Upgrade Tiketissä

Lippujen korottaminen kalliimpaan lipputyyppiin on mahdollista perjantaista 18.3. klo 13.00 alkaen, mikäli lipputyyppiä on vielä saatavilla.  Jos haluat korottaa Tikestistä ostetun lipun, olethan yhteydessä Tiketin asiakaspalveluun joko puhelimitse 0600 11 616 (1,78 € / min + pvm) tai sähköpostitse hei@tiketti.fi . Huom! Lipun tulee olla päivitetty yllä olevien ohjeiden mukaisesti ennen lipun korottamista. Tiketti perii lipun korotuksesta 7,5€ /per lippu sekä lipun hinnan erotuksen.

Ticketmaster:

Ticketmasterista ostetut liput käyvät sellaisinaan vuoden 2022 tapahtumaan.

Upgrade Ticketmaster

Lippujen korottaminen kalliimpaan lipputyyppiin on mahdollista perjantaista 18.3. klo 13.00 alkaen, mikäli lipputyyppiä on vielä saatavilla. Ticketmaster veloittaa lippuvaihdosta asiakkaalta uuden käsittelykulumaksun sekä lipun hinnan erotuksen. Kaikki lippuvaihdot hoidetaan Ticketmasterin fyysisissä myyntipisteessä alkuperäisen lipun hankintatavasta (Ticketmasterin myyntipiste tai Ticketmasterin verkkokauppa) huolimatta. Ticketmasterin fyysiset lippukaupat löydät täältä.