Rannekkeet

  • Kaikki lipputyypit on vaihdettava rannekkeiksi ennen tapahtumaa. Liput on mahdollista vaihtaa rannekkeiksi Tampereella ennen tapahtumaan saapumista. Lisätietoa lipun vaihtamisesta rannekkeeseen lähempänä tapahtumaa.
  • Kaikkien lipputyyppien rannekkeilla voi liikkua sisään ja ulos festivaalialueelta. Jos tapahtuma-alueelta poistuu, takaisin tullessa on suotavaa varautua jonoihin. Mikäli asiakas on liian päihtynyt, henkilökunnalla on oikeus evätä pääsy festivaalialueelle.
  • Kaikki ostetut erikoisliput (Flex / Exclusive) sisältävät rannekkeen kotiinkuljetuksen, eikä niitä vaihdeta alueella erikseen.
  • Vuoden 2020 ja 2021 tapahtumiin ostetut kotiinkuljetukset siirtyvät vuodelle 2022 seuraavin poikkeuksin: Tiketistä ostetut liput tulee päivittää annettujen ohjeiden mukaisesti. Lippujen päivittämisestä tullaan viestimään lipun ostaneille sähköpostitse ja Blockfestin kanavissa. Lippupäivityksen yhteydessä on mahdollista päivittää rannekkeen toimitusosoite ja/tai lipun lopullisen käyttäjän tiedot. Ticketmasterista ostettujen kotiinkuljetusten osoite on mahdollista muuttaa Ticketmasterin omat tiedot ‘tiedot’ osiossa.
  • Jo ostetut tai erikoislippuun sisältyvät kotiinkuljetukset toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen noin viikkoa ennen tapahtumaa.
  • Blockfest ei vastaa rannekkeiden toimittamisesta muulle kuin alkuperäiselle ostajalle. Emme käsittele osoitemuutoksia jälleenmyydyille lipuille ja / tai rannekkeille.

Blockfest on ollut täysin cashless-festivaali vuodesta 2017 lähtien. Kaikki ostokset juomista oheistuotteisiin tehdään omalla henkilökohtaisella maksurannekkeella, jota käytetään myös lipun mukaisen kulkuluvan tarkastamiseen sisäänkäynneillä. Lisätietoa Cashless-järjestelyistä saat täältä.