BF-applikaatio 2020 | Käyttöehdot

Käyttäessäsi Blockfest-sovellusta hyväksyt nämä käyttöehdot.

K2 Entertainment Oy (myöhemmin Blockfest), Y-tunnus 2463862-3, myy tuotteita yksityishenkilöille Suomessa. Pidätämme oikeuden muuttaa ehtoja ja hintoja. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Ota yhteyttä

info@blockfest.fi

Ikäraja

Alkoholituotteiden tilaaminen Blockfest-sovelluksessa on sallittua vain henkilöille, jotka ovat yli 18-vuotiaita ja täyttävät muiltakin osin alkoholilain vaatimukset.

Tilaukset

Käyttäjä valitsee tilauksen sisällön ostoskoriin ja tekee tilauksen Blockfest-sovelluksessa. Tilaus vahvistetaan käyttämällä Blockfest-sovelluksen ostotoimintoa ostoksen maksamiseen. Käyttäjä hyväksyy nämä ehdot ja tuotteen hinnoittelun tekemällä tilauksen.

Tilauksen vahvistus ja kuitti

Tilauksen ja maksun jälkeen kaikki kuitit ovat saatavilla Blockfest-sovelluksen ostohistoriassa. Kuiteissa luetellaan tilatut tuotteet ja hintojen erittely. Pääsylipputilauksen yhteydessä lähetetään sähköpostivahvistus. Sähköpostivahvistus sisältää ostetun lipun ja tilauksen kuitin.

Tilauksen maksaminen, peruuttaminen ja hyvittäminen

Tilauksen maksaminen suoritetaan Blockfest-sovelluksessa. Tilaus veloitetaan automaattisesti sovelluksen käyttäjältä heti, kun tilaus on tehty. Tilauksen tekemisen jälkeen käyttäjä ei voi peruuttaa tilausta. Tilauksen tekemisen yhteydessä Blockfest pidättää oikeuden tehdä maksujärjestely käyttäjän kanssa. Jos korttimaksu epäonnistuu, käyttäjälle voidaan lähettää lasku tilauksesta. Jos toimitus tai toimituksen osa epäonnistuu, joko tuotteen loppuessa varastosta tai muusta, Blockfest:sta riippuvasta syystä, Blockfest on vastuussa hyvityksen maksamisesta näiltä osin käyttäjälle. Hyvitys maksetaan yleensä 1-3 viikon kuluessa.

Blockfest ei tallenna tai käsittele omassa järjestelmässään sellaisia ​​maksukorttitietoja, joita voitaisiin käyttää luvattomien maksujen tekemiseen. Kaikki maksut käsitellään PCI-sertifioidun maksukumppanin palvelussa. Katso maksuehdot ja tiedot “Bambora PayForm maksut”-kappaleista, näiden ehtojen lopussa.

Asiakastietojen tallentaminen

Kaikki asiakastiedot käsitellään GDPR-vaatimusten mukaisesti. Tietojen käsittely- ja suojausperiaatteet on kuvattu tietosuojakäytännössä.

Tilauksen kokoaminen, toimittaminen ja vastaanottaminen

Tilaus toimitetaan käyttäjän valitsemaan toimituspisteeseen (esim. Pöytä, istumapaikka tai muu määrätty paikka). Blockfest on velvollinen säilyttämään Blockfest-sovelluksen kautta suoritetut toimittamattomat tilaukset 30 minuutin ajan ensimmäisen toimitusyrityksen jälkeen.

Tapahtuman peruutus

Jos tapahtuma peruutetaan, käyttäjä voi pyytää pääsylipun ostamiseen käytettyjen rahojen korvaamista käytetyn maksutavan mukaan.

Valitukset

Blockfest ja sen kumppanit ovat sitoutuneet toimittamaan tuotteet ja palvelut tilauksen mukaisesti. Jos tilauksessa tai huollossa ilmenee virheitä, pyydämme ottamaan yhteyttä henkilökuntaamme.

Alkoholi

Alkoholijuomien tilaaminen ja maksaminen Blockfestin tapahtumissa on mahdollista käyttämällä Blockfest-sovellusta. Blockfest on saanut asianmukaisen toimiluvan anniskella alkoholijuomia. Jokaisen erillisen alkoholinmyyntipäätöksen tekee Blockfest-tapahtuman vastuullinen johtaja tai hänen edustajansa. He voivat kieltäytyä myymästä alkoholia Blockfest-sovelluksen käyttäjälle, jos Alkoholilain vaatimukset eivät täyty. Alkoholijuomien hinta veloitetaan Blockfest-sovelluksen käyttäjän valitsemalla maksutavalla. Jos käyttäjä käyttää Blockfest-sovellusta Alkoholilain vastaisesti (esimerkiksi alaikäisenä), on Blockfest oikeutettu perimään kyseessä olevan tilauksen kokonaissumman käyttäjältä.

Blockfest Credit

Blockfest-sovelluksen käyttäjät saattavat ansaita Blockfest-credittiä, esimerkiksi kutsumalla uusia käyttäjiä kirjautumaan Blockfest-sovellukseen. Blockfest:n yksinomaisella ja yksipuolisella harkinnalla on mahdollisuus määrittää, kuinka credit ansaitaan ja kuinka kauan se on voimassa. Credittiä voi myös pystyä ostamaan Blockfest-sovelluksen kautta. Credittiä voidaan käyttää maksuvälineenä sovelluksessa, mutta sitä ei voi muuntaa rahaksi. Jos Blockfest havaitsee creditin väärinkäytön, Blockfest:lla on oikeus poistaa mainitut creditit ja periä kyseessä olevan tilauksen kokonaismäärä käyttäjältä.

Käyttäjän poistaminen palvelusta

Jos käyttäjä käyttää väärin Blockfest-sovellusta tai aiheuttaa haittaa Blockfest-sovelluksen käyttöön tai käyttäjille tai Blockfest-sovelluksen kumppaneille, Blockfest-omistaja pidättää oikeuden poistaa käyttäjä Blockfest-sovelluksesta välittömästi.

Palveluehtojen muutokset

Blockfest-sovelluksen käyttöehtoihin voidaan soveltaa muutoksia. Blockfest-sovelluksen käyttäjän tulee lopettaa Blockfest-sovelluksen käyttö, jos hän ei hyväksy muutettuja käyttöehtoja.

Bambora Payform maksaminen

Blockfest-sovelluksen maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran Blockfest-sovelluksen kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut kauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy Blockfest-sovelluksen asiakkaan ja verkkokaupan välille. Blockfest:n vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Blockfest-sovelluksen asiakkaan käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Back to top