Blockfest and Spotify presents: 50 Cent

Kuluvan vuosituhannen ikonisimpiin rap-nimiin lukeutuva 50 Cent on moninkertaisesti palkittu supertähti, jonka levytyksiä on myyty yli 30 miljoonaa kappaletta.

Hollywoodin Walk of Famelle oman tähtensäkin saanut tekijä tunnetaan artistiuransa lisäksi myös näyttelijänä, TV-tuottajana, yrittäjänä ja sijoittajana.

G-Unitin perustajajäsen oli ensimmäinen sooloartisti, jolla oli samanaikaisesti peräti kolme eri singleä (Candy Shop, Disco Inferno, How We Do) Billboardin TOP 5 -listalla.

Suomessa hän esiintyi ensimmäistä kertaa kesällä 2004, jolloin KOFFin järjestämälle Tavastian yksityiskeikalle oli mahdollista saada lippu vain osallistumalla kilpailuun. Kisaan osallistui yli 80 000 ihmistä, joista 600 onnekasta mahtui sisään.

In Da Club

Koukuttava jättihitti, joka on valittu mm. Rolling Stone -lehden toimesta kaikkien aikojen parhaiden kappaleiden listalle. Dr. Dren ja Mike Elizondon tuottama biisi toimi 50 Centin maailmanlaajuisena läpimurtona.

Kuuntele koko biisi tästä.

Just A Lil Bit

Scott Storchin kulta-ajan tuotantoa, jonka biitti vetää seireenin lailla pauloihinsa. Kaupallista, mutta katu-uskottavaa eli 50 Centin tyyli tiivistettynä.

Kuuntele koko biisi tästä.

Window Shopper

50 Centin tähdittämän “Get Rich or Die Tryin'” -elokuvan soundtrackilta löytyvä jalokivi. Kappaleella samplataan Bob Marleyn kipparoiman The Wailersin vuonna 1973 ilmestynyttä poljentoa Burnin’ and Lootin.

Kuuntele koko biisi tästä.


Tutustu lisää 50 Centin tuotantoon Spotifyssa.

50 Cent nähdään Blockfesteilla lauantaina 22.8. Liput voit ostaa tästä.

Artistin tulevaa Blockfest-keikkaa fiilisteltiin myös Blockcastissa, jossa mukana linjoilla olivat myös Gettomasa ja Adi L Hasla.

Back to top