Blockfest and Spotify presents: DaniLeigh

Harvan artistin mentorina on toiminut vallankumouksellinen musiikki-ikoni Prince. Näin kuitenkin kävi DaniLeighn kohdalla, joka itse asiassa ohjasi The Artistille myös musiikkivideon ollessaan vasta 18-vuotias!

Curly Fryz -duossa aloittanut ja sittemmin soolouralle ponnistanut DaniLeigh onkin yksi tämän kesän Blockfestin ylivoimaisesti mielenkiintoisimmista nimistä. Hänen ensimmäinen Suomen keikkansa on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä monilahjakkuus livenä ennen lopullista läpimurtoa.

Laulaja, räppäri, tanssija, koreografi… Def Jamille levyttävästä talentista on moneksi. Hänen ensimmäinen EP:nsä ”Summer With Friends” ilmestyi vuonna 2017, jonka jälkeen on julkaistu myös albumi ”The Plan” (2018) ja ”My Present” EP (2019).

DaniLeigh yhdistelee rnb-musiikissaan elementtejä niin räpistä kuin latinomusiikistakin. Bassovoittoiset biitit, tinkimätön asenne ja hauraan kaunis lauluääni ovat pettämätön yhdistelmä. Seuraavassa kolme erilaista biisiä tältä monipuoliselta tekijältä.

Lil Bebe

Loistava esittelybiisi, joka artistin mukaan syntyi äärimmäisen nopeasti paikan päällä studiolla, laulajan kuultua biitin ensimmäistä kertaa. Kappaleesta on tehty myös useampia virallisia remixejä, joista tunnetuimmalla vierailee – jo tittelinkin velvoittamana – räppäri Lil Baby.

Levi High

DaniLeighn tuorein single, joka edustaa selkeästi artistin räpimpää tuotantoa. Uhmakkaan biitin päällä mukana vierailemassa myös DaBaby

Easy (Unplugged)

Easy on DaniLeighn tunnetuin käyntikortti, josta on niin ikään tehty useita erilaisia versioita, tunnetuimpana Chris Brownin sävyttämä remix. Valitsimme näistä vaihtelun vuoksi akustisen version, joka tuo raukeassa minimalistisuudessaan paremmin artistin ääntä esille.


Tutustu lisää DaniLeighn tuotantoon Spotifyssa.

DaniLeigh nähdään Blockfesteilla perjantaina 21.8. Lipun voit ostaa tästä.

Back to top