Blockfest and Spotify presents: Juno

Suomiräpin tunnistettavimpiin hahmoihin lukeutuva Juno on tehnyt pitkän uran, jolle ei ole näkyvissä loppua ihan hetkeen. Hänet tunnetaan freestyle-ringeissä marinoituneesta sulavasta flowstaan ja etenkin viime vuosien myötä ihailtavan avoimista teksteistään.

Harva tekijä on pystynyt pysymään yhtä relevanttina kolmella eri vuosikymmenellä. Viime vuoden lopussa ilmestynyt ”Katumuksen sakramentti” -levy on striimannut nimittäin platinaa ja tahti ei todellakaan hidastu, sillä tänä keväänä on jo ilmestynyt materiaalia työn alla olevalta seuraavalta teokselta!

Soolouransa ohella Junon on voinut bongata kokoonpanoista kuten Elokuu, SMC Lähiörotat, Hotelli Vantaa ja Hulabaloo. Räppäriä on nähty myös valkokankaalla, Shanghain elokuvajuhlilla palkitussa Pahan kukat -leffassa.

Spotifysta löytyy Junon tuotantoa tarkistettavaksi aina vuoden 2008 virallisesti esikoislevystä alkaen. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan koko diskografiaan ja vinkkinä heitämme seuraavat kolme stygeä.

TERVETULOO, TERVEMENOO

Vuonna 2010 ilmestynyt ”V-tyyli” saattaa olla meidän toimiston suosikkilevy Junolta. Erittäin tasaiselta kokonaisuudelta löytyy myös tämä biisi, jolla vierailee Matinpoika.

SINÄ PÄIVÄNÄ LOPETAN

Pelkästään singlenä julkaistu kappale, jolla kuuluu artistin vapautuneisuus ja rehellisyys. Suomiräpin harvinaisuus: onnistunut anthem!
 

KATUMUKSEN SAKRAMENTTI

Junon tuorein albumi ”Katumuksen sakramentti” on voittanut kaunistelemattomilla teksteillään kuuntelijat puolelleen. Isoimpana hittinä LEOn kanssa tehty nimikkobiisi, joka on rikkonut kirkkaasti platinarajan.Tutustu lisää  Junon tuotantoon Spotifyssa.

Juno nähdään Blockfesteilla lauantaina 22.8. Lipun voit ostaa tästä.

Back to top