Blockfest and Spotify presents: Saweetie

Omalla tunnistettavalla tyylillään vahvan jalansijan rap-kentältä ottanut ja viime vuosien aikana entistä isompaan menestykseen kohonnut Saweetie nähdään Blockfesteilla ensimmäistä kertaa Suomessa!

“High Maintenance” ja “ICY” -levyt julkaissut tekijä on “moderni artisti vahvalla bisnesälyllä ja oman uransa johtaja”, kuten kotimainen urbaanin musiikin media Klangi.fi on osuvasti todennut.

Hän ei ole suinkaan jäänyt vain suomisivustojen haippaamaksi, vaan häntä on nostettu jalustalle myös mm. Complexin, XXL:n, Rolling Stonen, Tidalin ja The Faderin toimesta.

Musiikkiuransa lisäksi hänellä on Warner Brosin alla oma levymerkkinsä Icy Records. Hän on tehnyt myös yhteistyötä muotibrändi PrettyLittleThingin kanssa. Blockfestin kannalta mielenkiintoista on myös se, että Saweetie seurustelee niin ikään Ratinassa esiintyvän Migos-trion Quavon kanssa.

Pissed

Vuonna 2018 ilmestynyt irtosingle, jonka myötä Saweetien suoraviivaisesta, alati kehittyvästä tyylistä pääsee kärryille. Kappaleen ympärille on kuvattu myös Game of Thrones -henkiset visuaalit.

Kuuntele kappale tästä.

My Type

Saweetien toistaiseksi isoin hitti, joka on rikkonut platinarajat Pohjois-Amerikassa ja josta on tehty lukuisia remixejä. London on da Trackin tuottamalla kappaleella samplataan Petey Pablon Freek-a-Leek -träkkiä vuosituhannen vaihteesta.

Kuuntele kappale tästä.

Hot Boy

Aivan aliarvostetun suvereenia tyylittelyä ajattoman biitin päällä! “I’m a cold bitch, so you know I need a hot boy” – kerro niille!

Kuuntele kappale tästä.


Tutustu lisää Saweetien tuotantoon Spotifyssa.

Saweetie nähdään Blockfesteilla lauantaina 22.8. Lipun voit ostaa tästä.

Back to top