Blockfest and Spotify presents: View

Porissa varttunut, mutta jo nuorena helsinkiläistynyt View lukeutuu harvalukuiseen joukkoon. Hän on nimittäin niitä kotimaisia artisteja, jotka kiertueillaan esiintyvät myös Suomen rajojen ulkopuolella säännöllisesti. View tekee sen kaiken lisäksi räpillä!

Kansainvälisesti hyvälle vastaanotolle on syynsä. Hänellä on uskomattoman karismaattinen ääni, jota siviilissä hyödynnetään myös esimerkiksi spiikkien parissa. Melankoliset tekstit ja ainutlaatuinen soundimaailma erottuvat genren valtavirtauksista positiivisesti edukseen.

View on ennen kaikkea älyttömän kypsä artisti. Tuskin on montaa nimeä, jotka voivat edelleen muistella ensimmäistä julkaistua singleään ylpeänä ilman korvien punoittamista. Viewn kohdalla vuoden 2015 läpimurtohitti kuulostaa edelleen täysin ajankohtaiselta millä tahansa kielialueella.

Sonylle levyttävän tekijän elokuvamaiseen tuotantoon voit tutustua vaikkapa seuraavien esimerkkien kautta. Viewlta on julkaistu ”Avalon” EP (2015), ”Leave a Comment” -albumi (2017) sekä ”I See the Same Dream Every Night” EP (2020).Syksyllä ilmestyy EP:n jatko-osa, jonka myötä kasassa on uusi pitkäsoitto.

AVALON

Ensimmäisen muistaa aina. Uudenlaista soundia ja äärimmäisen karismaattisen mysteerihahmon esitellyt Avalon mahdollisti Viewn läpimurron heti esikoissinglellä. Kylmät väreet edelleen.

SAY IT AGAIN

“Leave a Comment” -debyyttialbumilta löytyvä tyylikkään melankolinen raita, joka nousi tuolloin toimistomme suosikiksi. Kasmirin postmalone-tyylinen vierailu kruunaa biisin.

CAROLINE

On ollut vaikuttavaa seurata Viewn musiikillista kasvua. Tästä toistaiseksi täyteläisin todiste on koko kestonsa ajan yhä eeppisemmäksi paisuva Caroline.


Tutustu lisää Viewin tuotantoon Spotifyssa.

View nähdään Blockfesteilla lauantaina 22.8. Lipun voit ostaa tästä.

Back to top