Blockfest and Spotify presents: Yeboyah

Toisin kuin monet muut nousevat artistit, Yeboyah on toiminut julkaisurintamalla arvostettavan maltillisesti turhia hötkyilemättä. Räppäriltä on ilmestynyt toistaiseksi yksi single sekä viiden raidan EP, mutta julkaistu materiaali on ollut sitäkin ensiluokkaisempaa.

Ei olekaan yllätys, että ”Elovena” EP:n ilmestymisen jälkeen Yeboyah on ollut mm. Emma-ehdokkaana ja valittu YleX:n Läpimurto 2020 -listauksessa viiden lupaavimman kotimaisen artistin joukkoon.

D.R.E.A.M.G.I.R.L.S.-superkokoonpanon riveissäkin vaikuttanut Yeboyah tunnetaan punnituista sanoituksistaan, erittäin hyvästä biittikorvastaan, visuaaleihin panostamisesta ja makeasta, rnb-elementtejäkin yhdistävästä tyylistään.

Artistiuran lisäksi monilahjakkuus on tehnyt töitä myös mm. näyttelijänä sekä radiojuontajana. Seuraavassa kolme kappaletta, joiden kautta perehtyä tuotantoon. Erityisesti uuden EP:n vibat tekevät hyvää tällaisina aikoina.

BROFLAKE

Yeboyah iski tonteille niin soundiltaan kuin lyriikoiltaankin erittäin ajankohtaisella singlellä Broflake. Sanomarikkaalla träkillä esitellään omat lähtökohdat ja ladataan perusteltua kritiikkiä rakenteille.

AILI

Upean lämminhenkinen kappale, joka syleilee kaikkia kuuntelijoitaan kannustavalla sanomallaan ja sielukkaalla tunnelmallaan.

ELOVENA

Uuden EP:n nimikkokappale, jolla Yebovena murtaa luonnonläheisyydessään suomiräpin kuvastoa monellakin tapaa. Itsevarman pudottelun kruunaa murea biitti.


Tutustu lisää Yeboyahin tuotantoon Spotifyssa.

Yeboyah nähdään Blockfesteilla lauantaina 22.8. Lipun voit ostaa tästä.

Back to top