Blockfest ja Kivra yhteistyöhön

Blockfest ja digipostipalvelu Kivra yhteistyöhön.

YHTEISTYÖ KATTAA BLOCKFESTIN JA BLOCKFEST PRESENTS -TAPAHTUMAT

Suomen suurimpiin kaupunkifestivaaleihin lukeutuva Blockfest ja digipostipalvelu Kivra ovat aloittaneet yhteistyön, joka kattaa laajuudeltaan sekä kesän 2023 Blockfestin että sitä edeltävät Blockfest Presents -tapahtumat. 

Yhteistyön tavoitteena on mahdollistaa Blockfest ja Blockfest Presents -tapahtumien lippujen ostajille helppo tapa vastaanottaa ja pitää liput tallessa. Tiketistä saa Kivraan ilmaisen lipputoimituksen ja lisäksi Kivralla saa Blockfestissa rahanarvoisia etuja. 

Jokaisena vuotena loppuunmyyty Blockfest haluaa sujuvoittaa entisestään festarikävijöiden sisäänpääsyä alueelle. Festivaaleilla verkkoyhteyksien kanssa saattaa olla ajoittain haasteita, kun suuri määrä ihmisiä saapuu samalle alueelle. Siksi on tärkeää, että Kivraan toimitetut liput pystyy näyttämään mobiilisti myös ilman verkkoyhteyttä. Riittää, että laittaa lipun Kivrasta offline-tilaan ennen alueelle menoa.  

Blockfestiin myydään lippuja sekä Ticketmasterissa että Tiketissä. Kivra -edut ilmaisen lipputoimituksen osalta on kuitenkin saatavissa ainoastaan ostaessa liput Tiketin verkkokaupasta. Myös Ticketmasterista ostetut liput on kuitenkin myös mahdollista tallentaa Kivraan itse.

“On mahtavaa päästä aloittamaan yhteistyö näin festarikauden alussa, heti lippujen tullessa myyntiin ja siten saamme kehitettyä festarikävijöille parhaan mahdollisen festarikokemuksen lippujen toimituksen osalta  ja liput pysyvät varmasti tallessa ensi kesään asti. Toteavat Ilari Abdeen Kivrasta ja Joonas Isopahkala Blockfestista.  

Blockfest järjestetään Tampereen Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen tapahtumapuistossa 18.–19.8.2023 ja lipunmyynti käynnistyy Tise-ennakkomyynnillä tiistaina 13.12. klo 9. Liput tulevat julkiseen myyntiin Tikettiin ja Ticketmasteriin perjantaina 16.12. klo 9.

Tutustu Kivraan tarkemmin täällä.

Posted in News
Back to top