Blockfest & Spotify presents: Aaro630 & Vepu

Blockfest on vuodesta 2008 lähtien tuonut esiintymislavoilleen ulkomaisten tähtien ja kotimaan isojen nimien ohella nousevia artisteja. Tälle kesälle Ratinaan on jälleen tiedotettu useampia ensikertalaisia omalle keikalleen. Näiden joukossa Aaro630 & Vepu -kaksikko.

Jyväskylän uuden aallon lahjakkaat tekijät levyttävät musiikkia bändin sijaan sooloartisteina, joten tässä on kyse erikoiskeikasta. Aaro630 on niin sanotusti tee-se-itse -tyylinen taituri, jolta luonnistuu sylkemisen lisäksi myös tuotantopuoli. Vepu tunnetaan puolestaan laulunomaisemmasta tyylistään.

Matala Profiili -kokoonpanossakin aiemmin eri nimillä vaikuttanut Aaro630 julkaisi loppuvuodesta uuden EP:n, joka on otettu positiivisesti vastaan niin YleX:n aalloilla kuin vaikkapa Klangin sivustollakin. Hänen biittejään kuullaan erityisesti myös Lauri Haav -biiseillä.

Skorpionille kiinnitetty Vepu työstää biisinsä valtaosin luottotuottaja onni.flp:n kera. Vepulta on ilmestynyt omakustanne-EP ”GTM” sekä useita singlejä. Tässä muutama nosto molempien kavereiden tuotannosta.

JKL CITYLIFE

Tälle biisille ja biitille on onnistuttu vangitsemaan Jyväskylän kaupunkikulttuurin rento tunnelma. Sepänaukiot, beyondit, kompassit ja muut tärkeät maamerkit mainittu. Träkillä mukana Lauri Haav.

TURVA

Yksi tämän kevään tarttuvimmista biiseistä tähän mennessä. Jos sulle uppoaa moderni rnb / rap / trap / urbaani pop (millä nimellä haluatkin kutsuttavan) etkä ole tutustunut tähän, tutustu heti.

SYNKKII AJATUKSII

Jyväskylän uuden aallon tekijät on bookattu Blockfesteille nimenomaan yhteiskeikalle, joten kolmantena nostona on luontevaa esitellä kaksikon yhteisbiisi viime vuodelta.


Aaro & Vepu nähdään Blockfesteilla lauantaina 22.8. Lipun voit ostaa tästä.

Back to top