Blockfest & Spotify presents: Gucci Mane

Nyt on käynnissä jo kolmas vuosikymmen, jonka aikana trap elää ja voi hyvin. Siitä on kiittäminen muutaman muun korkean profiilin nimen lisäksi Gucci Manea, joka on raivannut tyylisuuntaukselle tietä alusta alkaen.

Tuotteliaan räppärin diskografiaa lasketaan pian kymmenien julkaisujen sijaan sadoissa. Atlantan moguli on nimittäin tuutannut virallisten albumien ohella sen verran mixtapeja maailmalle, että tutustumista näihin riittää siellä Spotifyn puolella useamman päivän edestä.

Guwop on elänyt hyvin vaiherikkaan elämän, josta voi lukea lisää hänen vuonna 2017 ilmestyneestä elämäkertakirjastaan. Hänen musiikissaan on aina viehättänyt tekstien överiksi vedetty huumori, tarkoituksellisesti ns. dumbed down -meininki.

Tähän päälle elämänkokemuksen tuoma auktoriteetti, omaleimainen flow sekä artistin juurille uskollinen soundi, niin koukku on valmis. Seuraavaksi tolkuttomasta tuotannosta muutama vaatimaton poiminta.

LEMONADE

BURR! Gucci Manen perinteisimpiä napakymppejä: keltaisten asioiden luettelua Lamboista koruihin, Bangladeshin säväyttävän biitin päälle.

1ST DAY OUT THA FEDS

Mitä teet ensimmäisenä, kun vapaudut lusimasta? Julkaiset totta kai viiltävän tilinpäätöksen, jolla rehtiä ja normaalia vakavampaa pohdintaa omasta elämästä.

 WAKE UP IN THE SKY

Jos joku olisi vuosituhannen vaihteen jälkeen todennut, että Gucci Manen yksittäisellä biisillä tulee olemaan pelkästään Spotifyssa 450 miljoonaa kuuntelukertaa… Huh!Tutustu lisää Gucci Manen tuotantoon Spotifyssa.

Gucci Mane nähdään Blockfesteilla perjantaina 21.8. Lipun voit ostaa tästä.

Back to top