Blockfest & Spotify presents: Jesse Markin

Jesse Markin on esiintynyt Blockfesteilla ainakin kahdella eri kokoonpanolla. Ennen soolouraansa hänet tunnettiin The Megaphone Staten vokalistina ja Ratinassa heidät nähtiin vuonna 2015. Seuraavana kesänä vuorossa oli hänen, Graciaksen sekä Noah Kinin The Three Smiths -erikoiskeikka.

Nyt Jesse Markin astuu Blockfestin lavalle ensimmäistä kertaa omalla nimellään. Teosto-palkittu, kaksinkertainen Emma-voittaja on tehnyt todellisen läpimurron suuren yleisön tietoisuuteen nimenomaan sooloalbumillaan ”FOLK”.

Esikoissoololla leikitellään – nimensä mukaisesti – sanan ”folk” eri merkityksillä. Aiemmin mainittujen tunnustusten lisäksi levy on tuonut Jesse Markinille mm. vuoden tulokkaan tittelin Soundilta vuonna 2018 sekä vuoden merkittävimmän artistin pystin Femmagaalassa.

Jesse Markinin livenä nähneet tietävät jo entuudestaan, että tätä keikkaa ei kannata jättää väliin. Mukana on todennäköisesti myös Totte Rautiaisen kipparoima bändi. Tässä puolestaan kolme nostoa, joiden kautta tutustua soolomateriaaliin.

SUNSHINE

Uskomme vakaasti, että tätä kappaletta tehosoittamalla takatalvi väistyy ja kesä saapuu. Kun luukutat tätä koko ajan isommaksi kehittyvää raitaa, kannattaa kuunnella myös ne sanat ajatuksella.

RUN

Tyrmäävä träkki, jolla Jesse Markin toimittaa härkäset verset pahaenteisesti jyskyttävien rumpujen päälle. ”Barricades had to break, now the stage is roomy.”

TREAT

Jos juuri sinä siellä aiot mennä joskus naimisiin, tässä oivallinen vaihtoehto häätanssin biisivalinnaksi. 5/5!


Tutustu lisää Jesse Markinin tuotantoon Spotifyssa.

Jesse Markin nähdään Blockfesteilla perjantaina 21.8. Lipun voit ostaa tästä.

Back to top