HAPPEE-ALUE

Blockfesteilla on erillinen Happee-alue, jossa voi rauhoittua hetkellisesti festivaalihulinoista. Happee-alueella on henkisen turvallisuuden tukihenkilöt paikalla tukemassa festivaalivieraita erilaisten kriisien sattuessa.

Tänä vuonna Blockfesteilta löytyy uusi HAPPEE-alue, joka palvelee niitä hetkiä, kun kroppa ja mieli alkavat viestiä tarpeesta breikille. HAPPEE-alue sijaitsee Street Stagen läheisyydessä ja sieltä löytyy istuskelutilaa, oma baari, josta saa myös alkoholittomia juomia sekä vessat.

Uutta on myös festivaalialueelle jalkautuvat mielenterveys, päihde ja seksuaaliväkivaltatyöhön erikoistuneet henkisen turvallisuuden tukihenkilöt mm. Pirkanmaan mielenterveys ry:n Parempi mieli -hankkeesta, Tampereen kaupungin nuorisopalvelusta, Tampereen kaupungin etsivän työn osastolta sekä Setlementti Tampere Ry:n Välitä! Nuorten hankkeesta. He ovat festivaalikävijöiden tukena koko Blockfest-viikonlopun ajan ja heidän puoleensa voi kääntyä, kun kaipaa keskustelutukea erilaisten kriisien sattuessa. Osa tukihenkilöistä kiertää festivaalialueella ja osa on tavattavissa HAPPEE-alueella. Tunnistat tukihenkilöt vaaleansinisistä ”Miten menee? huomioliiveistä.

Lue lisää festivaalialueelle jalkautuneista tahoista sekä heidän palveluista alla olevista linkeistä:

Posted in News
Back to top