Tiketistä ostettu lippu tulee päivittää vuodelle 2022

Kaikki Tiketistä vuosille 2020 ja 2021 ostetut liput tulee päivittää vuodelle 2022.

Tiketistä ostetut liput tulee päivittää annettujen ohjeiden mukaisesti. Parin vuoden aikana moni on muuttanut ja liput on kavereiden kesken jo jaettu. Osa saman tilauksen lipuista voi olla palautettuja ja osa on säästetty ensi kesälle. Liput päivittämällä varmistat, että olet lipun omistaja, riippumatta kuka lipun tilaaja on, ja samalla annat meille ajantasaiset yhteystiedot mahdollista rannekkeen toimitusta varten.

Ohjeet lippujen päivitykseen:

  1. Lippujen päivittäminen tapahtuu osoitteessa https://www.tiketti.fi/paivitalippuja
  2. Ota liput esille, tarvitset lippukoodit.
  3. Syötä lippukoodit niille varattuun kenttään yllä mainitussa URLissa. Voit syöttää useita koodeja kerralla.
  4. Valitse tapahtuma, johon liput päivität. Huomaa, että lippuja voi päivittää vain aiempaa vastaaviin 2022 festivaalin lippuihin. Jos hallussasi on 2 päivän liput, voit päivittää ne vain kahden päivän lippuihin.
  5. Lippukoodien jälkeen syötä yhteystietosi niille varattuihin kenttiin.
  6. Mikäli olet lippujen alkuperäinen tilaaja ja tietosi vastaavat alkuperäistä tilausta, saat päivitetyt liput sähköpostiisi samantien.

Mikäli et ole lippujen alkuperäinen tilaaja, lähetämme alkuperäiselle tilaajalle tiedustelun, voiko liput päivittää sinulle. HUOM. Tiketti toimii aina alkuperäisen tilaajan toiveen mukaan ja voi vastata lippuja koskeviin tiedusteluihin vain niiden tilaajalle.

Huom. Ticketmasterista vuonna 2020 ja 2021 ostetut liput käyvät Blockfesteille 2022 sellaisinaan. Niitä ei tarvitse siis erikseen päivittää.

Posted in News
Back to top