Tietosuojakäytäntö / akkreditointi

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

 

Mitä tietoa meillä on ja miten me keräämme sitä?

Tämä tietosuojakäytäntö koskee työtehtäviin saapuaksesi antamiasi erilaisia tietoja, joita keräämme ja tallennamme sinusta. Tallennetut tiedot voivat olla:

Perustietoja, kuten

– nimi
– syntymävuosi tai ikä
– yhteystiedot ml. osoitetiedot, puhelinnumero ja sähköpostiosoite

Työnkuvaan liittyviä tietoja, kuten

– yrityksen nimi
– työtehtävä tai titteli kyseisessä yrityksessä

Työnhakuprosessiin liittyviä tietoja, kuten

– tiedot koulutuksesta, työkokemuksesta ja osaamisesta
– mahdollinen työhakemus ja ansioluettelo
– työnhakua koskevat yhteystiedot
– hakuprosessissa erikseen määritellyt muut tiedot

Miten käytämme tietojasi?

Keräämme ja käytämme tietojasi useista eri syistä, kuten rekrytointitoiminnan harjoittamiseen, rekrytointiprosessiin liittyvään viestintään, tapahtumassa työskentelemiseen edellyttävien lupien myöntämiseen, tapahtumaan liittyvään viestintään sekä täyttääksemme mahdolliset lainsäädännölliset vaatimukset.

Miten pidämme huolta tiedoistasi?

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille yrityksille. Tietojen käsittelemisessä käytettävät palvelimet ja muut tekniset apuvälineet voivat olla ulkopuolisen palveluntarjoajan omistuksessa ja hallinnassa. Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle henkilötietolain sallimalla tavalla.

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Tietojen käyttöoikeus on vain niillä yrityksemme palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään. Tietojen käyttö on suojattu palomuurein, henkilökohtaisin käyttäjätunnuksin ja salasanoin.

Säilytämme tiedot vain siihen saakka, kun niiden säilyttämiselle ei ole enää perustetta.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus tarkastaa sinua koskevat tallentamamme tiedot. Kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna rekisteriasioista vastaavalle taholle. Tarkastuspyyntöihin vastataan yleensä kahden viikon kuluttua pyynnön esittämisestä.

Sinulla on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista, poistamista tai täydentämistä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: info@blockfest.fi. Pyynnöstäsi sinua koskevat tiedot poistetaan, jos niiden säilyttämiselle ei ole perustetta.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää edellä kerrotusta tai yksityisyydensuojaa koskevista käytännöistä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

info(at)blockfest.fi

 

 

Back to top