Liput

Osta liput: 

Blockfest 2024 järjestetään Tampereen Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen tapahtumapuistossa 16.–17.8.2024.

Lippu (pdf, mobiili, fyysinen) vaihdetaan rannekkeeseen tapahtumaviikolla henkilökohtaisesti ja se laitetaan suoraan käteen. Ranneketta ei voi hakea kenenkään puolesta, jotta se tulee kiinnitettyä oikein ja mahdollisilta väärinkäytöksiltä vältytään. 

Valitsemalla Tiketistä ostetulle Blockfest-lipulle toimitustavaksi Kivran, toimitusmaksu on sinulle ilmainen. Lisäksi tapahtuman aikana on luvassa Kivran käyttäjille etuja ja alennuksia, jotka saa käyttöönsä näyttämällä Blockfest-lippunsa Kivrasta. Lue lisää eduista ja hyödyistä täältä.

 

OSTA LIPUT TICKETMASTERISTA TÄSTÄ

 

 

Viralliset lippukaupat:

Ticketmaster musta logo

 

Blockfest-liput Tiketti

 

Virallinen maksukumppani: 

Visa Blockfestin pääyhteistyökumppani 2022.

 

 

Yleistä 

  • Blockfest on vain täysi-ikäisille suunnattu festivaali (K-18). Tapahtumaan ei pääse alaikäiset huoltajankaan seurassa, eikä festivaali ole velvollinen palauttamaan alaikäiselle ostettua lippua. Festivaalin rannekkeenvaihdon ja sisäänpääsyn yhteydessä suoritetaan ikärajavalvontaa ja asiakkaan tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus pyydettäessä. 
  • Ostaessasi lipun tapahtumaan hyväksyt tapahtuman ehdot. Tapahtuman ehtoihin pääset tästä. 
  • Huomioithan, että kaikki lipputyypit (pdf, mobiili, fyysinen) tulee vaihtaa rannekkeeseen ennen tapahtumaa. Lipun vaihtaminen rannekkeeseen tapahtuu lähempänä tapahtumaa. 
  • Tapahtuman saavutettavuudesta ja esteettömyydestä voit lukea lisää täältä. 

Kaikki oikeudet muutoksiin ja festivaaliohjelmaan pidätetään. Blockfest on kokonaisvaltainen festivaali eikä vastaa kolmansien osapuolien aiheuttamista muutoksista tapahtuman esiintyjäkattaukseen tai muihin infoihin. 

  

LIPPUJEN JÄLLEENMYYNTI 

Lipun ostaminen ulkopuoliselta on riski ja tehdään omalla vastuulla. 

  • Blockfest ei vastaa jälleenmyytyjen lippujen / rannekkeiden toimivuudesta tai osoitemuutoksista. 
  • Lippujen jälleenmyynti on kiellettyä molempien lipunmyyjien toimitusehdoissa. Emme käsittele jälleenmyytyjen lippujen mahdollisia ongelmia tai lippuhuijauksia, kuin ajan sen mahdollisesti salliessa. Huijaustapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan Poliisiin rikosilmoitusta varten. 
  • Blockfest-lippuja ei ole tarkoitettu myynti- tai markkinointikäyttöön uusiokäytettäväksi. 
  • Mikäli ei itse pääse tai halua osallistua tapahtumaan, Ticketmasterista ostetun lipun voi jälleen myydä virallisesti Ticketmasterin Resalen kautta. Tiketistä ostetun lipun voi jälleenmyydä virallisesti LiputOn:in kautta.