Liput

Osta liput:

Blockfest 2024 järjestetään Tampereen Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen tapahtumapuistossa 16.–17.8.2024.

Kaikki lipputyypit vuoden 2024 tapahtumaan tulevat myyntiin loppuvuonna 2023. Lippu (pdf, mobiili, fyysinen) vaihdetaan rannekkeeseen tapahtumaviikolla henkilökohtaisesti ja se laitetaan suoraan käteen. Ranneketta ei voi hakea kenenkään puolesta, jotta se tulee kiinnitettyä oikein ja mahdollisilta väärinkäytöksiltä vältytään.

Viralliset lippukaupat

Blockfest-liput Tiketti  Tickermaster

Virallinen maksukumppani

Visa Blockfestin pääyhteistyökumppani 2022.

 

Yleistä

  • Blockfest on vain täysi-ikäisille suunnattu festivaali (K-18). Tapahtumaan ei pääse alaikäiset huoltajankaan seurassa, eikä festivaali ole velvollinen palauttamaan alaikäiselle ostettua lippua. Festivaalin rannekkeenvaihdon ja sisäänpääsyn yhteydessä suoritetaan ikärajavalvontaa ja asiakkaan tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus pyydettäessä.
  • Ostaessasi lipun tapahtumaan hyväksyt tapahtuman ehdot. Tapahtuman ehtoihin pääset tästä.
  • Huomioithan, että kaikki lipputyypit (pdf, mobiili, fyysinen) tulee vaihtaa rannekkeeseen ennen tapahtumaa. Lipun vaihtaminen rannekkeeseen tapahtuu lähempänä tapahtumaa.
  • Tapahtuman saavutettavuudesta ja esteettömyydestä voit lukea lisää täältä.

Kaikki oikeudet muutoksiin ja festivaaliohjelmaan pidätetään. Blockfest on kokonaisvaltainen festivaali eikä vastaa kolmansien osapuolien aiheuttamista muutoksista tapahtuman esiintyjäkattaukseen tai muihin infoihin.

 

LIPPUJEN JÄLLEENMYYNTI

Lipun ostaminen ulkopuoliselta on riski ja tehdään omalla vastuulla.

  • Blockfest ei vastaa jälleenmyytyjen lippujen / rannekkeiden toimivuudesta tai osoitemuutoksista.
  • Lippujen jälleenmyynti on kiellettyä molempien lipunmyyjien toimitusehdoissa. Emme käsittele jälleenmyytyjen lippujen mahdollisia ongelmia tai lippuhuijauksia, kuin ajan sen mahdollisesti salliessa. Huijaustapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä suoraan Poliisiin rikosilmoitusta varten.
  • Blockfest-lippuja ei ole tarkoitettu myynti- tai markkinointikäyttöön uusiokäytettäväksi.
  • Mikäli ei itse pääse tai halua osallistua tapahtumaan, Tiketistä ostetun lipun voi jälleenmyydä virallisesti osoitteessa www.liputon.fi. Ticketmasterista ostetun lipun voi jälleen myydä virallisesti Ticketmasterin Resalen kautta.