Info

Päivitystä Blockfestin lippukäytäntöihin!

Ensimmäiset Blockfest 2022 -esiintyjät julkaistaan lähiaikoina. Festivaalille on luvassa on useita kansainvälisiä huippunimiä sekä mielenkiintoisimpia kotimaisia artisteja, kaikkien aikojen line-upin muodossa. Jos haluat varmistaa pääsysi jo loppuunmyytyyn tapahtumaan sekä ensi vuoden huikean festarikesän päätökseen, suosittelemme pitämään lipuista vielä tiukasti kiinni. Lipunmyynti ensi vuodelle avataan myöhemmin tänä syksynä ja myyntiin vapautetaan vain palautettavat liput, nykyistä kalliimpaan hintaan.

Tämän vuoden tapahtumaan ostetut liput ovat käytettävissä myös ensi kesänä 19.-20. elokuuta 2022. Säilytäthän siis ostamasi lipun ja luet päivitetyt tapahtumaehdot tästä

Mikäli uusi ajankohta ei sovi suunnitelmiisi ja haluat palauttaa ostamasi lipun, voit tehdä sen ensi keskiviikosta 1.9. alkaen Tiketin tai Ticketmasterin verkkosivuilla. Palautusta on mahdollista hakea 30.9. asti. Tämän jälkeen tulevia palautuksia, vaihtoja tai siirtoja ei käsitellä.

Huomioithan myös, että kaikkien lipputyyppien hinnat tulevat nousemaan laadukkaamman ja kansainvälisemmän ohjelmiston myötä. Mikäli Blockfestin ensi kesän päivämäärät sopii kalenteriisi, niin säilyttämällä lippusi säästät siis selvää rahaa. Blockfestin ikäraja on vuonna 2022 niin ikään K18. 

Lisätietoja osoitteista www.tiketti.fi & www.ticketmaster.fi

INFO

Kaikki lippuihin liittyvät toimenpiteet tehdään alkuperäisen lipunvälittäjän kautta. Lue huolellisesti saamasi sähköpostiviestit, jotka on toimitettu alkuperäisille lipunostajille. 

Voinko käyttää lippuni Blockfest 2022 -tapahtumaan?

Voit! Ostamasi lippu käy ensi vuoden Blockfesteille 19.-20. elokuuta 2022. Lisätietoa lipun siirtämisestä saat lippukaupaltasi. Luethan päivitetyt tapahtumaehdot, jos haluat säilyttää pääsylipun. 

Haluan palauttaa lipun. Mitä teen?

Lippujen palautus aloitetaan 1.9.2021 ja sitä on mahdollista tehdä 30.9.2021 asti. Katsothan Tiketin tai Ticketmasterin oman ohjeistuksen palauttamiseen liittyen ostopaikastasi riippuen.

Kauanko kestää, että saan rahat takaisin? 

Lipunvälittäjät käsittelevät palautuspyyntöjä päivittäin ja pyrkivät maksamaan palautuksen mahdollisimman pian. 

Täytän ensi vuonna 18. Pääsenkö osallistumaan tapahtumaan?

Blockfest 2022 on suunnattu vain täysi-ikäisille asiakkaille. Jotta pääset osallistumaan tapahtumaan, on sinun oltava täyttänyt 18 vuotta 19.8.2021 ja voitava todistaa se lainmukaisella asiakirjalla. 

Minulla on ostettuna perjantain lippu. Voinko vaihtaa sen kahden päivän lippuun ensi vuodelle?

Lippuja ei ole mahdollista tällä hetkellä vaihtaa tai korottaa. 

Haluan pitää lippuni. Tilasin rannekkeelle kotiinkuljetuksen, mutta olen muuttanut uuteen osoitteeseen. Mitä teen?

Erikseen tilatuille kotiinkuljetuksille ja kaikille erikoislipuille (Exclusive, Flex) tullaan järjestämään rannekkeen postitus alkuperäisen mukaisesti. Tiedustelemme mahdolliset osoitemuutokset lähempänä ensi vuoden tapahtumaa. Tälle kesälle lajiteltuja rannekkeita ei ole postitettu. 

Olen ostanut lippuni kolmannelta osapuolelta. Saanko rahat tästä takaisin? 

Otathan yhteyttä tahoon, keltä ostit liput. Festivaali ja lipunvälittäjät eivät vastaa kolmannelta osapuolelta ostetuista lipuista tai niiden palauttamisesta.

Back to top