Info

BLOCKFEST

Vuonna 2008 perustettu Blockfest kohosi lyhyessä ajassa Tampereen Tullinaukion klubimaisesta ympäristöstä Ratinaan ja aina Pohjoismaiden suurimmaksi hiphop-festivaaliksi. Tapahtuma tunnetaan mm. esiintyjiensä erikoistempauksista, ainutlaatuisen hyvästä tunnelmasta hyvien kulkuyhteyksien keskellä sekä siitä, että festari on myyty jokaisena järjestysvuonnaan loppuun jo ennakkoon.

Blockfestin tuorein kävijäennätys on oheistapahtumineen 75.500 ihmistä vuodelta 2019. Tapahtuma on viisinkertainen Vuoden festivaali -ehdokas Industry Awards -gaalassa.

Festivaalilla on aiempina vuosina nähty mm. Wu-Tang Clan, Snoop Dogg, Ice Cube, Nas, A$AP Rocky, Wiz Khalifa, Post Malone, Suicideboys, Migos, Lil Wayne, G-Eazy, Juice WRLD, Mobb Deep, Jaden Smith, Ferg, Big Sean, Tyga, T.I, Young Thug, Rick Ross, Ty Dolla $ign, Skepta, Bun B, Clipse, Tory Lanez, Talib Kweli ja Mac Miller. Lisäksi Blockfest on ollut tuomassa ensimmäisille Suomen yksittäiskeikoilleen nimiä Kendrick Lamarista The Weekndiin.

APPLIKAATIO

Blockfestin mobiiliapista lisätietoa kesällä 2022. 

ARVOT

Blockfest ei ole koskaan hyväksynyt rasismia eikä hyväksy sitä tulevaisuudessakaan. Tapahtuma on ensimmäisestä järjestysvuodesta lähtien noudattanut johdonmukaista linjaa pyrkien yhdistämään erilaisia ihmisiä esittelemällä hiphop-kulttuuria niin meiltä kuin maailmaltakin mahdollisimman monesta eri näkökulmasta. Pienestä lähtenyttä festivaalia järjestetään jalat maassa, edistämällä myös tasa-arvoa ja yhteisöllisyyttä, eri kulttuureita kunnioittaen.

Kymmenien tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi kaikkea väkivaltaa, ahdistelua ja muuta aggressiivista käytöstä kohtaan. Huomioithan festarille saapuessasi oman viihtymisesi lisäksi myös muiden viihtyvyyden. Hiphop-kulttuuri yhdistää ihmisiä ikään, sukupuoleen, kulttuuritaustaan, uskontoon tai pinnallisiin seikkoihin katsomatta, EI erottele tai syrji.

CASHLESS

Blockfest on ollut täysin cashless-festivaali vuodesta 2017 lähtien. Käytät rannekettasi alueella tapahtuvaan maksamiseen sekä sisäänkäyntiin. 

Lisätietoa päivitetään festivaalikauden aikana. 

EHDOT

Luethan Blockfest 2022 -ehdot täältä

FESTIVAALIALUE

Tapahtuma-alueen muodostavat Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva Ratinan stadion sekä luonnonkaunis Ratinanniemi. Festarialueelta löytyy kolme esiintymislavaa, joista suurin stadionilla. Kävijöitä palvelevat monipuolinen ravintolamaailma, laadukkaat anniskelualueet sekä oheisohjelmaa tarjoavat myyntikojut.

IKÄRAJA

Blockfest on täysi-ikäisille suunnattu kaupunkifestivaali, jonka ikäraja on 18. Alaikäiset eivät pääse tapahtumaan edes aikuisen seurassa. 

Henkilöllisyys on todistettava voimassa olevalla kuvallisella henkilökortilla, ajokortilla tai passilla taikka viranomaisen myöntämällä muulla luotettavalla kuvallisella asiakirjalla. Mahdollinen väärinkäyttö johtaa rannekkeen poistamiseen sekä pääsyn eväämiseen koko tapahtumaviikonlopun ajaksi. 

LIPUT

Lippusivuille pääset suoraan tästä.

 • Vuoden 2022 festivaaliliput tulevat myyntiin helmikuussa.
 • Lippuja myydään verkkosivujemme lisäksi Tiketissä ja Ticketmasterissa.
 • Kaikki liput vaihdetaan rannekkeiksi, joko tilaamalla ne kotiin etukäteen (sisältyy automaattisesti Flex- ja Exclusive-lippuihin) tai vaihtamalla ne Tampereella ennen tapahtumaan saapumista.
 • Huomioithan, että tarvitset tapahtumaan lipun (pdf, mobiili, fyysinen) sekä rannekkeen, jonka saa tilattua kotiin tai vaihdettua lähempänä tapahtumaa.
 • Vuoden 2021 lippujen palautus on päättynyt 30.9.2021. Muut kesälle 2020 ja 2021 ostetut liput käyvät vuoden 2022 tapahtumaan. Lisätietoja käytänteistä päivitetään helmikuun aikana 2022.
 • Lippuja ei ole mahdollista palauttaa, siirtää, vaihtaa tai korottaa.
 • Blockfest ei vastaa jälleenmyytyjen lippujen toimivuudesta, ongelmista tai tiedusteluista erilaisista väärinkäytöksistä johtuen.

Kaikki oikeudet muutoksiin ja festivaaliohjelmaan pidätetään. Blockfest on kokonaisvaltainen festivaali eikä vastaa kolmansien osapuolien aiheuttamista muutoksista tapahtuman esiintyjäkattaukseen tai muihin infoihin. Tapahtumaehtoihin pääset tästä

RANNEKKEET

 • Kaikki liput vaihdetaan rannekkeiksi ennen tapahtumaa. Lisätietoja rannekkeen kotiinkuljetuksesta ja rannekkeenvaihdoista päivitetään myöhemmin.
 • Rannekkeet vaihdetaan henkilökohtaisesti ja ne laitetaan suoraan käteen.
 • Kaikki ostetut erikoisliput (Flex / Exclusive) sisältävät rannekkeen kotiinkuljetuksen, eikä niitä vaihdeta alueella erikseen.
 • Kotiinkuljetuksen sisältävät rannekkeet toimitetaan alkuperäiseen toimitusosoitteeseen noin viikkoa ennen tapahtumaa.
 • Blockfest ei vastaa rannekkeiden toimittamisesta muulle kuin alkuperäiselle ostajalle. Emme käsittele osoitemuutoksia jälleenmyydyille lipuille ja / tai rannekkeille.

LIPPUJEN JÄLLEENMYYNTI

 • Otathan huomioon, että festivaali on poikkeuksellisesti myyty jokaisena vuotena loppuun ennakkoon. Lipun ostaminen ulkopuoliselta on riski ja tehdään omalla vastuulla. Mikäli aiot myydä lippusi tai ostaa sellaisen jälleenmyytynä, lue huolellisesti läpi kaikki tältä sivulta löytyvät tiedot lähempänä kesää 2022. 

Tapahtumaehtoihin pääset tästä

MAJOITUS

Blockfest sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa, minkä vuoksi emme järjestä omaa leirintäaluetta. Tampereella on tarjolla monipuolisesti erilaisia hotellivaihtoehtoja. Paikat festivaaliviikonlopulle täytetään aikaisessa vaiheessa vuotta.

Lähin leirintäalue sijaitsee Tampereen Härmälässä (katso reitti tästä).

Suosittelemme varaamaan majoituksen hyvissä ajoin, sillä Blockfest-viikonlopun aikaan hinnat ovat usein korkeimmillaan. 

MEDIA

Pressikuvat, tiedotteet ja muut mediaan liittyvät asiat löydät Blockfestin mediasivuilta. Saman linkin takaa löytyy myös musiikki- ja tapahtuma-alan toimijoille suunnattu akkreditointi lähempänä kesää 2022. 

SAAPUMINEN

Tampereelle ja tapahtuma-alueelle on helppoa saapua mistä päin Suomea tahansa. Hyvänä maamerkkinä voi pitää Ratinan stadionia. 

Blockfesteilla ei ole erikseen omaa pyöräparkkia. Otathan huomioon että Ratinan kauppakeskuksen sekä Laukontorin alueet ovat paikoin ruuhkaisia. Pyörän säilytys tapahtuu omalla vastuulla.

Autolla: Keskustasta löytyy useita parkkihalleja, jonne ajoneuvo on helppoa ja turvallista jättää vaikka koko viikonlopun ajaksi. Lisätietoa parkkihalleista löydät Finnparkin sivuilta.

Bussilla: Tampereen linja-autoasemalta on muutaman sadan metrin kävelymatka tapahtuma-alueelle. Tsekkaa reittiohje Google Mapsissa.

Junalla: Tullessasi ulos Tampereen rautatieaseman pääovista näet Hämeenkadun varrella sijaitsevan Stockmannin. Jatka samaa katua kohti Keskustoria, jonka kohdalta pääset suoraan Laukontorille kääntymällä vasemmalle. Tsekkaa reittiohje Google Mapsissa.

Lentokoneella: Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee noin viidentoista kilometrin päässä festarialueesta. Pääset sieltä Tampereen keskustaan myös julkisilla. Lisätietoa täältä.

Paikallisliikenne: Tampereen seudun joukkoliikenteen sivuille pääset tästä. Tampereen taksin tavoitat numerosta 0100 4131 tai Valopilkku-applikaatiota käyttäen.

YHTEYSTIEDOT

Tiedustelut ja muut kysymykset ainoastaan silloin mikäli vastausta ei löydy tältä sivulta jo ennestään osoitteeseen info(at)blockfest.fi tai Facebookin Inboxiin.

Instagram ei ole asiakaspalvelukäytössä.

BLOCKFEST SOMESSA

www.facebook.com/blockfest

www.instagram.com/blockfest

www.youtube.com/blockfest

Vuoden hashtagit

#blockfest

#blockfest2022

 

Back to top