Tapahtumaehdot

Blockfest 2022

Lue oheiset tapahtumaehdot huolellisesti

Ostamalla lipun Blockfest-tapahtumaan virallisten lipunvälittäjien (Tiketti,Ticketmaster) tai kolmannen osapuolen kautta, olet velvollinen huolellisesti lukemaan ja noudattamaan kulloinkin voimassaolevat tapahtumaehdot, jotka löydät tältä sivulta ja/tai tarkennettuna lippujen lipunvälittäjien ja/tai Blockfestin sovelluksista (Cashless, applikaatio tai muu vastaava). Ehdot pätevät myös siirrettyihin pääsylippuihin.

Tarkistathan päivitetyt tiedot tapahtuman lähestyessä. Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Lue tapahtumainfot tapahtuman lähestyessä ja noudata niitä tapahtumassa. Otathan huomioon, että ohjeistusten ja ehtojen noudattamatta jättäminen voi johtaa rannekkeen mitätöimiseen tai tapahtuma-alueelta poistamiseen, eikä festivaali tällaisessa tapauksessa ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle lipun tai paketin hintaa. Lue erityisen tarkasti kohdat Ikäraja, Turvallisuus sekä Kielletyt esineet, jotka julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Huomioithan, että tapahtuma on K18. Tapahtumaan ei pääse alaikäiset huoltajankaan seurassa, eikä festivaali ole velvollinen palauttamaan alaikäiselle ostettua lippua. Festivaalin sisäänpääsyn yhteydessä suoritetaan ikärajavalvontaa ja asiakkaan tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus pyydettäessä. Lisätietoa käytänteistä päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Yleiset käytänteet

 • Vuoden 2020 ja 2021 tapahtumiin ostetut liput käyvät vuoden 2022 festivaalille seuraavin poikkeuksin:
  • Tiketistä ostetut liput tulee päivittää annettujen ohjeiden mukaisesti. Lippujen päivittämisestä tullaan viestimään lipun ostaneille sähköpostitse ja Blockfestin kanavissa. Lippupäivityksen yhteydessä on mahdollista päivittää rannekkeen toimitusosoite ja/tai lipun lopullisen käyttäjän tiedot.
  • Ticketmasterista ostetut liput käyvät sellaisinaan vuoden 2022 tapahtumaan.
 • Rannekkeiden kotiinkuljetuksen (tai erikoislipun Flex / Exclusive) tilanneille toimitetaan rannekkeet niiden alkuperäiselle ostajalle, tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen lähempänä tapahtumaa. Asiasta viestitään lipunvälittäjien ja festivaalin toimesta erikseen. Mikäli osoitteesi on muuttunut tilauksen/lippupäivityksen jälkeen, ilmoitathan tästä osoitteeseen kotiinkuljetus(at)playpass.fi. Kirjoitathan viestiin nimesi, lipun sarjanumeron sekä uuden postiosoitteesi.
 • Huomioithan, että tapahtumaan tarvitset pääsylipun että siihen kuuluvan rannekkeen sekä voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen. Mikäli et tilannut rannekkeen kotiinkuljetusta (tai lippua johon se kuuluu), lippu vaihdetaan rannekkeeseen tapahtumapäivinä tai ennakkoon, rannekkeenvaihtopisteiden ajankohdat löydät täältä.
 • Cashless-järjestelmästä päivitetään lisätietoa kesän 2022 kuluessa.
 • Blockfest-applikaatiosta päivitetään lisätietoa kesän 2022 kuluessa.
 • Tapahtumassa voidaan vaatia jokaiselta osallistujalta todistus negatiivisesta koronatestistä, täydestä rokotussarjasta tai sairastetusta COVID 19 -taudista, mikäli viranomaisohjeistuksin näin määrätään.
 • Blockfest on kokonaisvaltainen festivaali eikä vastaa kolmansien osapuolien aiheuttamista muutoksista tapahtuman esiintyjäkattaukseen tai muihin infoihin. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lippujen jälleenmyynti / kolmannelta osapuolelta ostetut liput ja rannekkeet

 • Emme vastaa kolmannelta osapuolelta ostetuista tai saaduista lipuista emmekä niiden toimivuudesta. Vastuu on aina ostajalla. Suosittelemme vahvasti ostamaan liput vain viralliselta lipunvälittäjältä.
 • Blockfest ei tue tai valvo lippujen jälleenmyyntiä, mutta puuttuu tarvittaessa väärinkäyttöihin. Tarkistathan ostoehdot lipunvälittäjiltä.
 • Blockfest-lippuja ei ole tarkoitettu myynti-tai markkinointikäyttöön uusiokäytettäväksi. Arvonnoista ja muista Blockfest-tapahtumaa hyödyntävistä markkinointikampanjoista tulee sopia Blockfestin kanssa erikseen kirjallisesti. Vastoin ehtoja arvotut liput voidaan mitätöidä ilman palautusoikeutta.
 • Blockfest ja/tai Tiketti & Ticketmaster eivät vastaa kotiin tilatun rannekkeen toimittamisesta kuin tilaukseen merkittyyn toimitusosoitteeseen, tai alkuperäiselle omistajalle. Mikäli päädyt myymään kotiin tilatun lipun, pidäthän itse huolen että toimitat ostajalle myös rannekkeen. Mikäli päädyt ostamaan lippusi kolmannelta osapuolelta, otathan tämän huomioon.
 • Tiketin ylläpitämä LiputOn on ainoa virallinen ja luotettava kanava Blockfest-lippujen ostamiseen jälkimarkkinoilta.
 • Mikäli Blockfest tai lipunvälittäjät huomaavat osto-ja käyttöehtojen rikkomista, on niillä oikeus puuttua tilanteeseen ja esimerkiksi sulkea järjestelmällisesti jälleenmyydyt tai vastoin ehtoja hankitut liput.

Lippujen palautus

 • Vuoden 2020 ja 2021 ostettujen lippujen palautusoikeus päättyi 30.9.2021. 
 • Lippuja ei ole enää ollut mahdollista palauttaa, siirtää, tai vaihtaa edellä mainitun päivämäärän jälkeen.
 • Emme vastaa kolmannelta osapuolelta ostetuista lipuista emmekä niiden palauttamisesta.
 • Mikäli tapahtuma siirtyy tai peruuntuu kokonaan, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan annettujen ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoa info(at)blockfest.fi