Tapahtumaehdot

Blockfest 2024

Lue oheiset tapahtumaehdot huolellisesti

Ostamalla lipun Blockfest-tapahtumaan virallisten lipunvälittäjien (Tiketti, Ticketmaster) tai kolmannen osapuolen kautta, olet velvollinen huolellisesti lukemaan ja noudattamaan kulloinkin voimassaolevia tapahtumaehtoja, jotka löydät tältä sivulta ja/tai tarkennettuna lippujen lipunvälittäjien ja/tai Blockfestin sovelluksista (applikaatio tai muu vastaava).

Tarkistathan päivitetyt tiedot tapahtuman lähestyessä. Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Lue tapahtumainfot tapahtuman lähestyessä ja noudata niitä tapahtumassa. Otathan huomioon, että ohjeistusten ja ehtojen noudattamatta jättäminen voi johtaa rannekkeen mitätöimiseen tai tapahtuma-alueelta poistamiseen, eikä festivaali tällaisessa tapauksessa ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle lipun tai paketin hintaa. Lue erityisen tarkasti kohdat Ikäraja, Turvallisuus sekä Kielletyt esineet.

Huomioithan, että tapahtuma on K18. Tapahtumaan ei pääse alaikäiset huoltajankaan seurassa, eikä festivaali ole velvollinen palauttamaan alaikäiselle ostettua lippua. Festivaalin sisäänpääsyn yhteydessä suoritetaan ikärajavalvontaa ja asiakkaan tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus pyydettäessä.

Yleiset käytänteet

 • Huomioithan, että tapahtumaan tarvitset pääsylipun että siihen kuuluvan rannekkeen sekä voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen. Pääsylippu tulee vaihtaa rannekkeeseen tapahtumapäivinä tai ennakkoon. Rannekkeenvaihtopisteiden sijainneista tiedotetaan lähempänä tapahtumaa Blockfestin verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa.
 • Tapahtumassa voidaan vaatia jokaiselta osallistujalta todistus negatiivisesta koronatestistä, täydestä rokotussarjasta tai sairastetusta COVID 19 -taudista, mikäli viranomaisohjeistuksin näin määrätään.
 • Blockfest on kokonaisvaltainen festivaali eikä vastaa kolmansien osapuolien aiheuttamista muutoksista tapahtuman esiintyjäkattaukseen tai muihin infoihin. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.
 • Festivaali alueella valo-ja videokuvataan markkinointitarkoituksiin.

Lippujen jälleenmyynti / kolmannelta osapuolelta ostetut liput ja rannekkeet

 • Emme vastaa kolmannelta osapuolelta ostetuista tai saaduista lipuista emmekä niiden toimivuudesta. Vastuu on aina ostajalla. Suosittelemme vahvasti ostamaan liput vain viralliselta lipunvälittäjältä.
 • Blockfest ei tue tai valvo lippujen jälleenmyyntiä, mutta puuttuu tarvittaessa väärinkäyttöihin. Tarkistathan ostoehdot lipunvälittäjiltä.
 • Blockfest-lippuja ei ole tarkoitettu myynti-tai markkinointikäyttöön uusiokäytettäväksi. Arvonnoista ja muista Blockfest-tapahtumaa hyödyntävistä markkinointikampanjoista tulee sopia Blockfestin kanssa erikseen kirjallisesti. Vastoin ehtoja arvotut liput voidaan mitätöidä ilman palautusoikeutta.
 • Huomioithan, että Tiketin asiakkaille suunnattu LiputOn ja Ticketmasterin asiakkaille suunnattu Resale ovat ainoat viralliset paikat ostaa ja myydä Blockfest-lippuja.
 • Mikäli Blockfest tai lipunvälittäjät huomaavat osto-ja käyttöehtojen rikkomista, on niillä oikeus puuttua tilanteeseen ja esimerkiksi sulkea järjestelmällisesti jälleenmyydyt tai vastoin ehtoja hankitut liput.

Lippujen palautus

 • Emme vastaa kolmannelta osapuolelta ostetuista lipuista emmekä niiden palauttamisesta.
 • Mikäli tapahtuma siirtyy tai peruuntuu kokonaan, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan annettujen ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoa info(at)blockfest.fi