Esteettömyys

Haluamme, että live-musiikki on kaikkien saatavilla ja että kaikki festivaalivieraat voivat nauttia Blockestista. Tämän eteen teemme töitä.

Tälle sivustolle keräämme tietoa festivaalin esteettömyydestä. Osa tiedoista päivittyy lähempänä tapahtumaa. Mikäli haluat lisätietoa esteettömyydestä suoraan sähköpostiisi ennen tapahtumaa, laitathan viestiä osoitteeseen info@blockfest.fi otsikolla “Esteettömyys info”.

SAAPUMINEN JA SISÄÄNKÄYNNIT

Festivaalilla on kaksi sisäänkäyntiä: Ratinan kauppakeskuksen edustalla sekä Laukontorin sillan kupeessa. Kaikki sisäänkäynnit ovat esteettömiä ja asfalttipohjaisia, mutta suosittelemme että avustajaa tarvitsevat asiakkaat saapuisivat Laukontorin sisäänkäynniltä.

Tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä ei festivaalin puolesta ole erillistä pysäköintialuetta. Tampereen keskustan pysäköintipaikat voit tarkistaa Tampereen kaupungin sivuilta.

Tutkimme mahdollisuutta drop-off -pisteelle Laukonsillan sisäänkäynnin läheisyyteen – lisätietoa tulossa lähempänä tapahtumaa.

AVUSTAJAT

Pyörätuolilla liikkuvien asiakkaiden sekä muiden avustajaa tarvitsevien, esim. näkörajoitteisten tai muiden erityisryhmien avustajat pääsevät veloituksetta tapahtumaan. Avustajarannekkeet jaetaan Laukontorin sisäänkäynnillä sijaitsevalla pisteellä. Pisteen tarkempi sijainti päivitetään lähempänä festivaalia.

Avustuksen tarve tulee tarvittaessa todistaa esim. Vammais- tai saattajakortilla tai muulla virallisella todistuksella.

FESTIVAALIALUE

Festivaali järjestetään Ratinan Stadionilla ja sen ympäristössä. Festivaalialue on suurimmaksi osaksi asfalttia tai muuta tasaista pintaa.

Kaikille lavoille on esteetön kulku. Lavojen läheisyydessä ei ole erillisiä pyörätuolikorokkeita. Stadion Stagella on esteetön katsomo, joka sijaitsee Ratinan Stadionin kiinteässä katsomossa.

Esteettömiä WC-tiloja löytyy jokaiselta festivaalin WC-alueelta.

Festivaalin esteettömyydestä sekä palveluista tulossa erillinen kartta tälle sivustolle.