Festival FAQ

Te kysyitte, me vastaamme!❤

Olen jälleenmyymässä lippuani ja siihen kuuluu rannekkeen kotiinkuljetus. Saako osoitetta muutettua uudelle ostajalle?

Blockfest ei vastaa jälleenmyytyjen lippujen / rannekkeiden toimittamisesta muulle kuin alkuperäiselle ostajalle. Emme käsittele osoitemuutoksia jälleenmyydyille lipuille ja / tai rannekkeille. Lisätietoa lippujen jälleenmyynnistä.

Milloin rannekkeet kotiinkuljetetaan?

Rannekkeiden toimitukset ovat aloitettu. Mikäli ranneke on vioittunut, se ei ole saapunut postitusosoitteeseen ti 16.8.2022 mennessä tai sen kanssa on muita ongelmia, lähetä sähköpostia ennen tapahtumaviikonloppua osoitteeseen kotiinkuljetus@playpass.fi.

Mistä voin noutaa rannekkeen etukäteen?

Ennakkorannekkeenvaihtopiste sijaitsee Tampereella kauppakeskus Ratinassa. Rannekkeenvaihtopisteiden aukioloajat sekä tarkemman infon löydät täältä.

Rannekkeeni meni rikki, mitä teen?

Jos rannekkeesi menee rikki, saat selvitettyä asian joko rannekkeenvaihtopisteellä tai infopisteellä riippuen siitä, meneekö rannekkeesi rikki tapahtuma-alueen ulko- vai sisäpuolella. HOX! Ethän hävitä rikkinäistä ranneketta, sillä tarvitset sitä mennessäsi selvittämään asiaa rannekkeenvaihto- tai infopisteelle!

Miten voin tarkistaa, mihin ranneke lähetetään?

Mikäli lippusi on ostettu vuodelle 2020 tai 2021 Tiketistä, lippujen päivityksen yhteydessä on voinut päivittää
rannekkeen toimitusosoitteen ajankohtaiseksi. Muussa tapauksessa kannattaa olla yhteydessä lipunvälittäjään.

Voinko tuoda oman juomapulloni alueelle?

Kyllä voit! Alueelle saa tuoda tyhjän, max. 0,5 L  läpinäkyvän pullon (ei lasia).

Löytyykö festivaalialueelta pyöräparkkia?

Festareiden aikana pyörä- ja skoottiparkki sijaitsee Sorin aukiolla. Muistathan, että pyörän säilytys tapahtuu omalla vastuulla.

Pitääko ticketmasterista vuosina 2020 & 2021 ostetut liput päivittää?

Ticketmasterista vuosina 2020 sekä 2021 ostetut liput käyvät sellaisinaan, eli niitä ei tarvitse päivittää.

Ostin kaveriltani lipun, pitääkö siihen  päivittää minun nimeni?

Olettaen ettei lipputyyppiin kuulu rannekkeen kotiinkuljetusta niin ei tarvitse päivittää.
T
ärkeintä on, että rannekkeenvaihtoon sekä tapahtumaan saapuessa sinulla on mukana pääsylippu sekä voimassaoleva kuvallinen henkilöllisyystodistus ikärajavalvontaa varten. Blockfest on k-18, ja koko festivaalialue anniskelualuetta. Huomaathan, että Blockfest ei vastaa jälleenmyytyjen lippujen / rannekkeiden toimittamisesta muulle kuin alkuperäiselle ostajalle. Emme käsittele osoitemuutoksia jälleenmyydyille lipuille ja / tai rannekkeille. Lisätietoa lippujen jälleenmyynnistä täältä.

Saako kaverini noutaa rannekkeen puolestani?

Rannekkeet vaihdetaan henkilökohtaisesti ja ne laitetaan suoraan käteen. Niitä ei siis voi hakea kenenkään puolesta, jotta ne tulee kiinnitettyä oikein ja mahdollisilta väärinkäytöksiltä vältytään. Rannekkeenvaihtopisteiden sijainnin sekä aikataulun löydät täältä.

Saako alaikäinen tulla täysi-ikäisen seurassa Blockfesteille?

Blockfest on vain täysi-ikäisille suunnattu festivaali (K18). Tapahtumaan ei pääse alaikäiset huoltajankaan seurassa, eikä festivaali ole velvollinen palauttamaan alaikäiselle ostettua lippua. Festivaalin sisäänpääsyn yhteydessä suoritetaan ikärajavalvontaa ja asiakkaan tulee esittää voimassaoleva henkilöllisyystodistus pyydettäessä.

Milloin aikataulut julkaistaan?

Blockfestin aikataulun löydät täältä!

Mistä voin kysellä löytötavaroista?

Tapahtuman aikana löytötavaroita voi käydä kysymässä infopisteeltä. Festariviikonlopun jälkeen löytötavaratiedustelut tulee tehdä Pirkanmaan Löytötavaratoimistolle. Pirkanmaan Löytötavaratoimiston löytötavaratiedustelut: P. 0600 300 758

Huom!

Narikkaan pe-la sekä la-su yöllä jätetyt tavarat lähetetään Pirkanmaan löytötavaratoimistoon molempina öinä noin klo 01. Muistathan siis hakea tavarasi hyvissä ajoin ennen sitä.

Pirkanmaan löytötavaratoimiston aukioloajat:

Lauantaina 20.8. klo 12 – 16

sunnuntaina 21.8. klo 12 – 16

Löytötavaratiedustelut: P. 0600 300 758

Mistä voin ostaa Blockfest merchiä?

Festarialueelta löytyy tänäkin vuonna meidän Blockfest merch-piste!🔥 Pisteen tarkempi sijainti päivitetään lähempänä tapahtumaa.

Saako festivaalialueelta liikkua sisään ja ulos?

Kaikilla Blockfest-lipuilla saa rannekkeen, jonka avulla edestakainen kulku alueelta on mahdollista. 

HUOM! Joudut jokaisella sisäänkäynnillä uudestaan turvatarkastukseen, mikä saattaa aiheuttaa ruuhkia sisäänkäynneille. Pidäthän mukanasi lipun sekä henkilöllisyystodistuksen, näitä saatetaan kysyä tullessasi takaisin alueelle. Ethän siis liiku alueen ulkopuolella turhaan. Mikäli teet näin, varaudu pitkiin jonotusaikoihin. Mikäli asiakas on liian päihtynyt tai jättää noudattamatta ohjeistuksia sekä ehtoja, henkilökunnalla on oikeus evätä pääsy festivaalialueelle. Tälläisessä tapauksessa festivaali ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle lipun tai paketin hintaa.

Voinko ladata rahaa cashless rannekkeelle tapahtuma-alueella?

Kyllä voit! Päivitämme tarkemmat ohjeet lähempänä tapahtumaa tänne.

Voinko maksaa käteisellä festareilla?

Blockfest on cashless! Kaikki ostokset juomista oheistuotteisiin tehdään omalla henkilökohtaisella maksurannekkeella, jota käytetään myös lipun mukaisen kulkuluvan tarkastamiseen sisäänkäynneillä. Ranneke on tapahtuma-alueen ainoa maksutapa ja voit ladata siihen rahaa verkossa sekä tapahtuma-alueella. Lisäinfoa cashlessistä löydät täältä.

Saako blockfesteilla vegaanista ruokaa?

Todellakin saa! Jokaisella myyntipisteellä on oltava valikoimassaan vähintään yksi laadukas kasvis- tai vegaaniruoka vaihtoehto. Eli jokaiselle löytyy varmasti mieluista syötävää!

Mistä portista saavun festivaalialueelle?

Kaikki lipputyypit tulee vaihtaa rannekkeisiin ennen tapahtumaan saapumista. Muistathan ottaa mukaasi festareille myös pääsylipun sekä voimassaolevan kuvallisen henkilöllisyystodistuksen.

Festivaalilla on kolme sisäänkäyntiä ja ne ovat jaettu lipputyyppien mukaan:

  • RATINA = Kaikki lipputyypit
  • LAUKONTORI = Kaikki lipputyypit + Esteetön sisäänkäynti
  • EXCLUSIVE & FLEX = Exclusive / Flex lipputyypit

Porttien tarkemmat sijainnit julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Onko Blockfesteilla tänä vuonna jatkoja?

Kyllä on ja ihan mahtavat sellaiset!!😍  Blockfestin viralliset jatkot ovat Nokia Arenalla, lisätietoa: Blockfest official afterparty | Blockfest

Huom! Exclusive- ja Flex-rannekkeisiin sisältyy ilmainen sisäänpääsy vain Blockfestin Arena jatkobileisiin.