Festivaalialue

Tapahtuma-alueen muodostavat Tampereen ydinkeskustassa sijaitseva Ratinan stadion sekä luonnonkaunis Ratinanniemi. Festarialueelta löytyy kolme esiintymislavaa, joista suurin stadionilla. Kävijöitä palvelevat monipuolinen ravintolamaailma, laadukkaat anniskelupisteet sekä oheisohjelmaa tarjoavat myyntikojut. Alueella voi vapaasti liikkua juoma kädessä keikalta toiselle, sillä koko festivaalialue toimii anniskeluauleena. Food Courtin kupeesta löytyvän stadionin takakaarteen katsomo on ruokailijoiden käytössä koko festivaaliviikonlopun ajan.

Alueelta löytyy useita kierrätyspisteitä, ja pyydämme kävijöitä lajittelemaan seka-, bio-, ja muovijätteet niille tarkoitettuihin astioihin.

HUOM! Alueella on tallentava kameravalvonta, jonka lisäksi festivaalialueella video- ja valokuvataan markkinointitarkoituksiin.

FOOD COURT

Festivaalin Food Courtin ruokatoimijat julkaistaan kesällä 2024. Blockfest on tietoinen omista ympäristövaikutuksista ja festivaali tekee jatkuvasti töitä kestävän kehityksen puolesta. Periaatteenamme on jatkuvan parantamisen kautta ottaa pieniä ja suurempia askeleita kohti kestävämpää festivaalia, ja sitouttaa niin kumppanimme kuin asiakkaammekin osallistumaan yhdessä näihin toimenpiteisiin. Tänä vuonna jokaisella ruokapisteillä on valikoimissa vähintään yksi kasvis- tai vegaaninen annos ja kaikki festivaalilla käytetyt ruoka-astiat ovat biohajoavia.

Food Courtin kupeesta löytyvän stadionin takakaarteen katsomo on ruokailijoiden käytössä koko festivaaliviikonlopun ajan.

EXCLUSIVE-ALUE (Vain Exclusive-lipulla)

Blockfestin viihtyisä ja korotettu Exclusive-alue sijaitsee erinomaisella näköyhteydellä heti Ratinan stadionin päälavan eli Stadium Stagen edustalla. Alueen erityisyys pelkästään jo sijaintinsa puolesta vie festivaalikokemuksen tasolle, jota Suomen festarikentällä harvoin näkee. Yhdistettävissä on palveluiden helppo saatavuus, stadionmiljöö ja päälavan keikkojen parhaat näköalat sekä vapaampi tila viihtyä. Lisätietoa Exclusive-lippupakettien sisällöistä tulossa pian.

JUOMAT

Koko festivaalialueen ollessa anniskelualuetta, pääset nauttimaan kattavasta juomavalikoimasta missä tahansa festivaalialueella. Blockfestin juomavalikoima pitää sisällään laadukkaita viinejä, cocktaileja, suureen suosioon noussutta änänäslonkeroa ja paljon muuta. Alueelta löydät myös raikkaita alkoholittomia vaihtoehtoja sekä oman alkoholittomien juomien pisteen.

PANTIT

Alueella myytävien juomatuotteiden hintaan lisätään pantti.

Panttikäytännöllä varmistetaan juoma-astioiden asianmukainen uusiokäyttö, siistimpi festarialue ja lajittelemalla saadaan roskalle uusi elämä🫶

VESIPISTEET

Saat tuoda tyhjän läpinäkyvän pullon alueelle, joka on enintään 0,5 L (ei lasipulloa). Tapahtuma-alueelta löydät useita vesipisteitä, joista saat täytettyä oman pullosi. 💧Tsekkaa vesipisteet aluekartasta (pisteiden sijainnit päivitetään lähempänä tapahtumaa).