Kestävä kehitys

Blockfest haluaa olla mukana luomassa elämyksiä ja vaikuttaa musiikin ja yhteisöllisyyden kautta kestävän kehityksen edistämiseen.

Olemme Blockfestissa tietoisia omista ympäristövaikutuksistamme ja teemme jatkuvasti töitä kestävän kehityksen puolesta. Periaatteenamme on jatkuvan parantamisen kautta ottaa pieniä ja suurempia askeleita kohti kestävämpää festivaalia, ja sitouttaa niin kumppanimme kuin asiakkaammekin osallistumaan yhdessä näihin toimenpiteisiin. Tavoitteitamme ohjaa emoyhtiömme Live Nationin Green Nation -ympäristöohjelma, sekä Ekokompassi-sertifikaatti.

Meillä on vastuu live-musiikkikokemusten säilyttämisestä tuleville sukupolville ja mahdollisuus hyödyntää alustaamme kannustamaan ihmisiä ympäristötoimenpiteisiin.

Työskentelemme ilmastovaikutusten vähentämiseksi Blockfestissa varmistaaksemme asemamme vastuullisina maailmankansalaisina, ottaaksemme huomioon paikalliset yhteisöt, ja tehdäksemme osuutemme ilmastonmuutostekijöiden hillitsemiseksi.

Haluamme Blockfestin yhteisöllistä ja luovaa ilmapiiriä hyväksikäyttämällä motivoida ja innostaa faneja, työntekijöitämme, artisteja, kumppaneitamme ja koko alaa tekemään pieniä mutta merkityksellisiä ympäristötekoja.

Osana jatkuvan parantamisen periaatetta jaamme rehellisesti ja läpinäkyvästi tietoa toimenpiteistämme ja etenemisestämme sivuillamme, ja kutsumme sinut mukaan matkalle! Olemme vasta alussa, mutta yhdessä voimme saada aikaan suuren muutoksen.