Tapahtumaehdot 2023 lippukaupat

TAPAHTUMAEHDOT

BLOCKFEST 2023

LUE OHEISET TAPAHTUMAEHDOT HUOLELLISESTI

Ostamalla lipun Blockfest-tapahtumaan virallisten lipunvälittäjien (Tiketti,Ticketmaster) tai kolmannen osapuolen kautta, olet velvollinen huolellisesti lukemaan ja noudattamaan kulloinkin voimassaolevat tapahtumaehdot, jotka löydät tältä sivulta ja/tai tarkennettuna lippujen lipunvälittäjien ja/tai Blockfestin sovelluksista (Cashless, applikaatio tai muu vastaava). Ehdot pätevät myös siirrettyihin pääsylippuihin.

Tarkistathan päivitetyt tiedot tapahtuman lähestyessä. Pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Lue tapahtumainfot tapahtuman lähestyessä ja noudata niitä tapahtumassa. Otathan huomioon, että ohjeistusten ja ehtojen noudattamatta jättäminen voi johtaa rannekkeen mitätöimiseen tai tapahtuma-alueelta poistamiseen, eikä festivaali tällaisessa tapauksessa ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle lipun tai paketin hintaa. Lue erityisen tarkasti kohdat Ikäraja, Turvallisuus sekä Kielletyt esineet, jotka julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Huomioithan, että tapahtuma on K18. Tapahtumaan ei pääse alaikäiset huoltajankaan seurassa, eikä festivaali ole velvollinen palauttamaan alaikäiselle ostettua lippua. Festivaalin sisäänpääsyn yhteydessä suoritetaan ikärajavalvontaa ja asiakkaan tulee esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus pyydettäessä. Lisätietoa käytänteistä päivitetään lähempänä tapahtumaa.

YLEISET KÄYTÄNTEET

 • Huomioithan, että tapahtumaan tarvitset sekä pääsylipun että siihen kuuluvan rannekkeen. Mikäli et tilannut rannekkeen kotiinkuljetusta (tai lippua johon se kuuluu), lippu vaihdetaan rannekkeeseen tapahtumapäivinä tai ennakkoon, myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
 • Blockfest-applikaatiosta päivitetään lisätietoa kesän 2023 kuluessa.
 • Tapahtumassa voidaan vaatia jokaiselta osallistujalta todistus negatiivisesta koronatestistä, täydestä rokotussarjasta tai sairastetusta COVID 19 -taudista, mikäli viranomaisohjeistuksin näin määrätään.
 • Blockfest on kokonaisvaltainen festivaali eikä vastaa kolmansien osapuolien aiheuttamista muutoksista tapahtuman esiintyjäkattaukseen tai muihin infoihin. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

LIPPUJEN JÄLLEENMYYNTI / KOLMANNELTA OSAPUOLELTA OSTETUT LIPUT JA RANNEKKEET

 • Emme vastaa kolmannelta osapuolelta ostetuista tai saaduista lipuista emmekä niiden toimivuudesta. Vastuu on aina ostajalla. Suosittelemme vahvasti ostamaan liput vain viralliselta lipunvälittäjältä.
 • Blockfest ei tue tai valvo lippujen jälleenmyyntiä, mutta puuttuu tarvittaessa väärinkäyttöihin. Tarkistathan ostoehdot lipunvälittäjiltä.
 • Blockfest-lippuja ei ole tarkoitettu myynti-tai markkinointikäyttöön uusiokäytettäväksi. Arvonnoista ja muista Blockfest-tapahtumaa hyödyntävistä markkinointikampanjoista tulee sopia Blockfestin kanssa erikseen kirjallisesti. Vastoin ehtoja arvotut liput voidaan mitätöidä ilman palautusoikeutta.
 • Blockfest ja/tai Tiketti & Ticketmaster eivät vastaa kotiin tilatun rannekkeen toimittamisesta kuin tilaukseen merkittyyn toimitusosoitteeseen, tai alkuperäiselle omistajalle. Mikäli päädyt myymään kotiin tilatun lipun, pidäthän itse huolen että toimitat ostajalle myös rannekkeen. Mikäli päädyt ostamaan lippusi kolmannelta osapuolelta, otathan tämän huomioon.
 • Tiketin ylläpitämä LiputOn on ainoa virallinen ja luotettava kanava Blockfest-lippujen ostamiseen jälkimarkkinoilta.
 • Mikäli Blockfest tai lipunvälittäjät huomaavat osto-ja käyttöehtojen rikkomista, on niillä oikeus puuttua tilanteeseen ja esimerkiksi sulkea järjestelmällisesti jälleenmyydyt tai vastoin ehtoja hankitut liput.

LIPPUJEN PALAUTUS

 • Emme vastaa kolmannelta osapuolelta ostetuista lipuista emmekä niiden palauttamisesta.
 • Mikäli tapahtuma siirtyy tai peruuntuu kokonaan, on liput mahdollista palauttaa niiden ostopaikkaan annettujen ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoa info(at)blockfest.fi