SOLD OUT bbno$
BBNO EURO Tour

26.3.2023 - 19:00

Tavastia, Helsinki

LIPUT:

Myyntiin pe 28.10.2022 klo 10.
Liput palvelumaksuineen Tiketistä alkaen 29,50 euroa.

Juuri uuden ”bag or die” -albumin julkaissut kanadalainen bbno$ saapuu Suomeen! Jättimäisillä viraalihiteillään internetin sekaisin saanut supertuottelias artisti esiintyy Helsingin Tavastia-klubilla sunnuntaina 26. maaliskuuta 2023. Liput keikalle tulevat myyntiin perjantaina 28.10.2022 klo 10 Tiketissä.

Vancouverista kotoisin oleva 27-vuotias bbno$ (lausutaan baby no money) on nopeasti saavuttanut vahvan seuraajakunnan ja vakiinnuttanut asemansa yhtenä tämän hetken innovatiivisimmista hip hop -artisteista. Huumorilla höystetyistä biiseistään tunnetulla räppärillä on taito olla katsomatta maailmaa turhan vakavasta vinkkelistä ja hän tekeekin asiat aina vähän toisin kuin on totuttu.

Yhteensä yli 4 miljardia kuuntelukertaa striimauspalveluissa kerännyt bbno$ on tuttu erityisesti somessa trendanneista viraalihiteistään ”edamame” (feat. Rich Brian) ja ”Lalala” yhdessä Y2K:n kanssa. Parhaimmillaan Suomen virallisen singlelistan kärkikymmenikköön kohonnut ”edamame” sai seurakseen myös kotimaisen remix-version JVG:n ja NCO:n toimesta.

Koukuttavilla biiteillään ja nokkelilla lyriikoillaan mainetta niittänyt bbno$ on tehnyt yhteistyötä myös mm. Diplon, Yung Gravyn, Night Lovellin ja Rebecca Blackin kanssa. Ahkerasti ympäri maailmaa kiertänyt artisti on keikkaillut niin Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa kuin Australiassakin.

 

bbno$, baby no money esiintyy Tavastialla 26.3.2023
Back to top