J BALVIN

16.5.2024 - 18:00

Helsingin Jäähalli

LIPUT TULEVAT MYYNTIIN TICKETMASTERIIN PERJANTAINA 1.12 klo.10.00.

Ovet klo 18

LATINOMUSIIKIN SUPERTÄHTI J BALVIN SUOMEEN TOUKOKUUSSA!

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva J Balvin esiintyy Helsingin jäähallissa torstaina 16. toukokuuta osana Que Bueno Volver a Verte -kiertuetta. Odotettu kiertue vie maailman striimatuimpien artistien joukkoon lukeutuvan reggaetonin suunnannäyttäjän kahdenkymmenen eurooppalaiskaupungin isoille sisäareenoille.

Maailmanlaajuinen supertähti ja usean latinalaisen GRAMMY-palkinnon voittaja J Balvin julkisti odotetun vuoden 2024 kansainvälisen kiertueensa ”Que Bueno Volver a Verte”. Kiertue on jatkoa J Balvinin kesäkiertueelle, jolla hän esiintyi useiden loppuunmyytyjen festivaalien pääesiintyjänä mm. Ranskassa, Espanjassa, Sveitsissä, Singaporessa ja Australiassa.

Kolumbiasta kotoisin oleva J Balvin on globaali supertähti, joka on noussut maailmanlaajuisesti 10 eniten striimatuimman artistin joukkoon. Kuuluisan reggaeton-tähden levyjä on myyty yli 35 miljoonaa kappaletta ja hänet on palkittu lukuisilla palkinnoilla, mukaan lukien Billboard Music Awards, American Music Awards ja Latin GRAMMY. J Balvin tunnetaan parhaiten uransa isoimmasta hitistä Mi Gente, jota on striimattu globaalisti useita miljardeja kertoja. Suomessa platinarajan ylittänyt single nousi suomalaisradioiden kärkikymmenikköön ja Spotifyssa sijalle kaksi.

Faneja ympäri maailmaa kerännyt J Balvin suhtautuu intohimoisesti musiikkiin, muotiin, taiteeseen ja mielenterveysasioihin, joiden eteen hän tekee töitä. Mies julkaisi hiljattain hyvinvointiappi Oyen, joka tarjoaa mielenterveyttä tukevia harjoituksia sekä englanniksi että espanjaksi. Viihteen, muodin ja digitaalisen kulttuurin aallonharjalla oleva J Balvin on kerta toisensa jälkeen osoittanut olevansa pysäyttämätön voima ja inspiraation lähde nouseville taiteilijoille, yrittäjille ja koko latinalaiselle yhteisölle.

Back to top