Sematary

2.6.2024 - 18:00

Tavastia, Helsinki

Sematary: Haunted Mound Angels Tour

Ovet: 18.00

Ikäraja: 18+

Rap-sensaatio Sematary ja Haunted Mound saapuu kesäkuussa Suomeen

Kaliforniasta maailmalle ponnistaneen Semataryn ainutlaatuinen äänimaailma on sekoitus kaikkea 2010-luvun drillistä alternativeen ja metalliin, ottaen myös vaikutteita witch housesta. Artistia on vaikea niputtaa yhteen genreen, mikä ei ole kuitenkaan hidastanut vahvassa nosteessa olevaa artistia. Spotifyn ja Apple Musicin sadat miljoonat striimaukset osoittavat, että hänen monimuotoinen tyylinsä on nimenomaan vahvuus nykyisellä musiikkikentällä. Sematarya kuunnellessa ei tule yllätyksenä, että hänen esikuvikseen mainitsemia artisteja ovat mm. Chief Keef, Yung Lean sekä Black Kray.

SoundCloudista ja Tumblrista kulttimaineeseen noussut artisti tunnetaan synkän uhkaavasta tyylistään, joka näkyy hänen kaikessa toiminnassa sosiaalisesta mediasta albumin kansiin ja sanoituksiin. Semataryn piinaavan synkän soundin säestämät sanoitukset ovat yliluonnollisen sekavia, väkivaltaisia ja jopa pelottavan tunnerikkaita. Usein sanoituksiin on kuitenkin kätketty pintaa syvempiä merkityksiä ja esimerkiksi artistin vahvoja poliittisia kannanottoja.

Iso osa Semataryn brändiä ja nousukiitoa on ollut hänen ympärilleen koottu kollektiivi Haunted Mound, josta on noussut underground-ilmiö. Sematary kontrolloi vahvasti koko kollektiivin ulosantia ollen vahvasti mukana kaikessa visuaalisesta ilmeestä uusiin kiinnityksiin ja julkaisuihin. Kulttimaista faniyhteisöä kuvastaa hyvin kollektiivin vaatebrändin suosio. Suuretkin tuotteiden myyntiinpanot myyvät lähes poikkeuksetta loppuun vain minuuteissa.

Artistin nousukiito ei ole hidastunut viime vuosina ja loppuunmyytyjä keikkoja on kertynyt ympäri maailmaa. Viimeisimpinä saavutuksina artisti on kiertänyt uransa isoimpia areenoja $uicideboy$:in mukana Yhdysvaltojen Grey Day Tourilla. Tämän lisäksi vuoden 2023 kruunasi yhteistyö oman esikuvan Chief Keefin kanssa. Artistien ja FTP Recordsin yhteistuotos “…Fuck The World” julkaistiin 1.1.2024.

KEIKKA:

Sematary Presents – Haunted Mound Angels Tour

2.6.2024 Tavastia, Helsinki

Ovet klo 18

LIPUT:
Myyntiin pe 26.1. klo 10 Tiketissä
Liput palvelumaksuineen alkaen 26 € + toimituskulu alk. 0 € / tilaus

Huomioithan, että lipun hinta ei sisällä mahdollista eteispalvelumaksua.

Semetary
Back to top