william, Jore & Zpoppa, otb special
The Box

18.3.2023 - 22:00

Valkoinen Sali, Helsinki

OSTA LIPUT

Line-up: William, Jore & Zpoppa, OTB special
DJ’s: Dj Ilona, Sapphire, Sombadi
Hosted by: Laudi

22-04
Ikäraja 20.

The Box -nimeä kantava klubikonsepti tulee tarjoamaan normaalista poikkeavan koko illan kestävän klubitapahtuman, joka tarjoilee niin live-esiintymistä kuin koko illan ajan tanssilattian täyttävät bileet. Tapahtuman live-esiintymisistä vastaa Suomen striimatuimpiin artisteihin lukeutuva William sekä kovassa nosteessa oleva läpimurtokaksikko Jore & Zpoppa, jotka juhlistavat levyjulkkareitaan samalla. Nicklas-videotuotantotiimin Off The Booth -konseptissa olleita nimeltämainitsemattomia artisteja nähdään myös illan aikana. Tanssilattiaa pyörittävät kolmesta dj:stä koostuva line-up, johon kuuluvat somevaikuttajana alun perin tutuksi tullut DJ Ilona sekä tämän hetken suosituimpiin ja kysytyimpiin soittajiin lukeutuvat Sombadi ja Sapphire.

Pikkutunneille asti kestävän klubitapahtuman pääpiirteinä ovat live-keikkojen lisäksi hauskanpito, josta Klangin oman podcastin, Laudin, juontajat tulevat myös pitämään huolen houstatessaan satunnaisesti iltaa. Siinä samalla Laudiin kuvataan myös erikoisjakso, joka on saanut inspiraatiota yhdysvaltalaisen Revolt-kanavan Drink Champs -nimisestä podcastista.

Rajoitettu määrä ennakkolippuja Klangin ensimmäiseen tapahtumaan on nyt myynnissä Kide.appissa. Ikäraja tapahtumaan on 20 vuotta. Tapahtumaa tukevat Suomen suurimpiin festivaaleihin kuuluva Blockfest sekä Nicklas-videotuotantotiimin Off The Booth -konsepti.

The Box, uusi klubikonsepti Valkoisessa Salissa Helsingissä.
Back to top