Blockfest and Spotify presents: Pihlaja

Pihlaja

”Kirjoitettu tähtiin” -esikoislevyllään Suomen albumilistan kärkikymmenikköön ja Emma-ehdokkaaksi noussut Pihlaja esiintyy Blockfesteilla perjantaina 20. elokuuta. Tamperelaislähtöinen R&B-artisti on tehnyt viimeisen vuoden ajan vahvaa läpimurtoa isompiin parrasvaloihin.

Sony Musicille levyttävä Pihlaja pohti debyyttialbumillaan nuoren kaupunkilaisnaisen elämää ja kyseenalaisti vanhoillisia sukupuolirooleja. Levyltä löytyy mm. kultarajan ylittänyt hitti Picasso sekä pian platinaa striimannut Pojat, monia muita helmiä unohtamatta. Oman soolouransa ohella Pihlaja tunnetaan mm. Adi L Haslan Kevät-triplaplatinabiisin kertosäkeestä.

Seuraavassa kolme kappaletta, joiden kautta lähteä perehtymään artistin omaan tuotantoon.

POJAT FEAT. YEBOYAH

Kaksi Blockfesteilla esiintyvää, Emma-ehdokkaana ollutta tekijää yhdistivät voimansa ja lopputuloksena syntyi sukupuolirooleja raikkaasta näkökulmasta käsittelevä Pojat. Kyseessä on Pihlajan striimatuin oma biisi Spotifyssa.

PAHA BARBI

Emma Gaalassa ensiesityksensä saanut Paha Barbi on Pihlajan tuorein single ja ensimmäinen uusi biisi debyyttialbumin jäljiltä. Mahtavaa kamaa niin tekstin, itsevarman ilmaisun kuin nätisti rullaavan biitinkin osalta. ”Tulin näyttäytyy, en käyttäytyy / kato peiliin jos se on sulle shokki, yah / oon Asa Akira ja samal Shakira, aina kiireis / oon Sanna Marin ja tätä paskaa mä liidaan, ilman liivei”.

VALSSI

Pihlaja on julkaissut musiikkia ja esiintynyt keikoilla jo vuosia ennen läpimurtoaan. Jotain merkittävää tapahtui kuitenkin vuonna 2019, jolloin artistin oman tunnistettavan tyylin voi katsoa löytyneen mm. Valssi-singlen myötä.


Tutustu lisää Pihlajan tuotantoon Spotifyssa.

Posted in News
Back to top