BLOCKFEST PRESENTED BY ONEPLUS

Tampereen Ratinassa 16.-17. elokuuta festivaalikesän huipentava Blockfest ja teknologiayritys OnePlus ovat aloittaneet laajan yhteistyön, tuoden mukanaan uusia ulottuvuuksia festivaalikokemukseen. Yhteistyön myötä festivaali uudistuu nimellä Blockfest Presented by OnePlus.

”Yhteisöllisyys on OnePlussalle tärkeää, ja Blockfest on yksi Suomen suurimpia festareita, jossa hyvä yhteishenki näkyy vahvasti. Festari kehittyy myös joka vuosi, ilmentäen OnePlussalle tyypillistä Never Settle -henkeä. Pääyhteistyökumppanina voimme olla mukana tekemässä tapahtumasta entistä ikimuistoisemman ja tarjota festarikävijöille sekä meidän yhteisöllemme unohtumattomia kokemuksia”, kertoo Elias Salmi, OnePlus Suomen maajohtaja.

Tänään alkava kumppanuus tuo festivaaliyhteisölle ennennäkemättömän mahdollisuuden vaikuttaa tapahtuma-alueeseen. Festivaalikävijät pääsevät ennakkoon äänestämään OnePlus-loungen aktiviteeteista ja näin ollen vaikuttamaan festivaalialueen sisältöön.

Blockfest on vuonna 2008 syntynyt festivaali, joka on vuosien varrella vakiinnuttanut asemansa Pohjoismaiden suurimpana hiphop-tapahtumana. OnePlus puolestaan on kansainvälinen mobiiliteknologiayhtiö, joka haastaa teknologian perinteisiä käsitteitä yhteisönsä kanssa. Never Settle -mantran ympärille perustetun OnePlussan tuotteille ominaista on ensiluokkainen laatutuntuma ja korkea suorituskyky. Syksyllä 2016 Suomen markkinoille saapunut yhtiö kasvoi nopeasti yhdeksi maan suosituimmista älypuhelinbrändeistä.

Blockfest Presented by OnePlus -tapahtuman odotetaan olevan täynnä ainutlaatuisia kokemuksia ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka ylittävät festivaalivieraiden odotukset.

Yhteistyöstä tiedotetaan lisää festivaalin lähestyessä.

Posted in News
Back to top