ENSIMMÄISET ARTISTIKIINNITYKSET VUODELLE 2024 JULKISTETAAN MA 22.1. KLO 10 – FESTIVAALIN LIPUNMYYNTI SIIRTYY PORRASTETUN HINNOITTELUN MALLIIN

Jokaisena järjestysvuotenaan jo ennakkoon loppuunmyyty Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest valtaa jälleen Tampereen Ratinan stadionin ja Ratinanniemen tapahtumapuiston 16.–17.8.2024. Myös tulevana vuonna liikkuminen keikalta toiselle on vapaata, sillä tapahtuma on suunnattu vain täysi-ikäisille. Sitä ennen kuitenkin puhelimen muistutukset päälle! Maanantaina 22.1. klo 10 paljastetaan vuoden 2024 ensimmäiset esiintyjät.

BLOCKFEST-LIPPUJEN HINNOITTELUMALLI MUUTTUU

Blockfest siirtyy käyttämään avointa ja porrastettua hinnoittelumallia, jossa lipun hintataso nousee asteittain. Jokaisella hintatasolla lippuja on myynnissä rajallinen määrä, jonka jälkeen siirrytään seuraavaan tasoon. Tämä mahdollistaa monille lipun ostamisen omalle budjetille sopivaan hintaan, ja mitä aikaisemmin festivaalilipun ostaa, sitä edullisemmin lipun saa. Hintatasojen ajankohtaisista vaiheista viestitään avoimesti heti lipunmyynnin käynnistymisestä aina tapahtuman loppuunmyyntiin asti.

Blockfestin porrastettu hinnoittelumalli 2024. Hintataso yksi.

LIPPUJEN VISA-ENNAKKOMYYNTI

Pääyhteistyökumppanimme Visa tarjoaa Blockfest-lippujen etuosto-oikeuden kaikille Visa-maksukortin haltijoille ennen muita, ja alhaisimpien hintatasojen mukaan. Myyntiin tulee vain rajallinen määrä alhaisimpien hintatasojen mukaisia lippuja, ja ostorajoitus on 4 lippua / asiakas.

Visa-ennakkomyynti käynnistyy Ticketmasterissa jo maanantaina 22.1. klo 16 ja loppuu ke 24.1. klo 23:59. Julkinen lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterissa ja Tiketissä to 25.1. klo 9. Visa-ennakkomyynnistä ja julkisen lipunmyynnin käynnistymisestä tiedotetaan ihan pian lisää, joten pysy kuulolla.

Visa Presale

Posted in News
Back to top