Chief Keef

Friday

These…love sosaaaaa

TÄNÄ KESÄNÄ ENSIMMÄISTÄ KERTAA EUROOPPAAN KEIKKAILEMAAN SAAPUVA CHIEF KEEF NÄHDÄÄN BLOCKFESTEILLA PERJANTAINA 16.8.

16-vuotiaana uransa käynnistäneen Keith Cozartin eli Chief Keefin ura lähti ilmiömäiseen nousuun hänen julkaistessaan mixtapensa “Bang”. Artisti keräsi nopeasti suuren seuraajakunnan ja allekirjoitti levytyssopimuksen Interscope Recordsin kanssa. Tänä päivänä Chief Keef onkin tunnettu yhtenä merkittävimmistä Chicagon drill-tyylin edelläkävijöistä ja levittäjistä.

Chief Keefin nousu alkoi online-alustoilta kuten YouTubesta ja SoundCloudista, josta hän ainutlaatuisella tyylillään, kiistanalaisilla sanoituksillaan ja kiistattomalla lahjakkuudellaan on noussut jättämään alalle pysyvän jäljen. Hittibiisit “Love Sosa”, “I Don’t Like” ja “Hate Bein’ Sober” sisältänyt artistin debyyttialbumi “Finally Rich” julkaistiin vuonna 2012. Myös Sosana tunnettu Chief Keef, on urallaan ehtinyt tehdä yhteistyötä monien maailman tunnetuimpien rap-artistien, kuten Kanye Westin, 50 Centin ja Draken kanssa.

Yksi suurimmista uuden sukupolven hiphop-artisteista, Chief Keef, nähdään elokuussa ensimmäistä kertaa Suomessa. Do not miss this. Osta sun liput alla olevasta linkistä!

OSTA BLOCKFEST LIPUT 

Social media links

Chief Keef
Back to top