D1VARI SPECIAL

Saturday

D1VARI SPECIAL tuo Blockfesteille raikkaan tuulahduksen uutta suomalaista underground -musiikkia.  

D1VARI on oululaislähtöinen kollektiivi, jonka artistit pyrkivät mieluisia tyylilajeja yhdistelemällä luomaan omalaatuisen äänimaailman, josta jokainen voi löytää jotain itselleen. Genrejen rajoilla surffailevat nuoret artistit pyrkivät omien sanojensa mukaan rakentamaan suomen musiikkikentälle pysyvää muutosta uusien artistien ylitarjonnan läpi.  

Tuore kollektiivi on herättänyt runsaasti kiinnostusta viimeisen vuoden aikana musiikin lisäksi myös muilla saroilla. Helposti tunnistettava graafinen ilme ja Oulusta Helsinkiin asti loppuun myyvät D1VARI NIGHT tapahtumat ovat lyhyessä ajassa tehneet porukasta vakavasti otettavan tulokkaan suomirap-kentällä. Blockfesteilla D1VARI pyrkii luomaan monipuolisen ja energisen lavashown, jossa päästään kuulemaan nimettyjen artistien lisäksi myös yleisön varmasti sytyttäviä yllätysesiintyjiä. 

Vaikka kyseessä on kollektiivi, artistien musiikilliset tyylit eroavat keskenään hyvinkin paljon, taaten kuulijalle laajan kattauksen ajankohtaisinta vaihtoehtomusiikkia.  

D1 DANIN omaperäiset, mutta samaistuttavat lyriikat tasapainottelevat sujuvasti laadukkaan elektronisen tuotannon päällä. Skorpionille kiinnitetty artisti kykenee käsittelemään kappaleissaan aiheita laidasta laitaan, antaen kuulijalle mahdollisuuden valita oman fiiliksensä mukaan. Artistin taidonnäytteitä ovat mm: STADIFORNICATION EP, sekä ONNENONKIJA -tuplasinkku. 

ROSLUV on monilahjakkuus, jonka musiikkia ei voi lukita genrejen sisään. Hänen diskografiansa on mielenkiintoinen kattaus tyylikkäitä kappaleita teknosta trappiin. Artistin tyyliin kuuluu jatkuva uuden soundin etsiminen ja siitä sulavan kokonaisuuden luominen. Esimerkkinä voidaan pitää syksyllä 2023 julkaistua “BOSSLUVV” esikoisalbumia.  

KOIRA tunnetaan parhaiten tiktok -viraaliksi nousseesta “Käpy” kappaleestaan.. Huumorilla höystetyn kappaleen ja taiteilijanimen takana on jo pidemmän aikaa musiikkia luonut taiteilija. Myös englanninkielistä musiikkia toisella taiteilijanimellä julkaiseva artisti on noussut ulkomaisen yleisön tietoisuuteen genrensä eliittinä. Inspiraationsa ulkomaisesta underground-musiikista ammentava KOIRA todistaa taitonsa jatkuvasti uusien laadukkaiden kappaleiden sekä projektien muodossa.

NONEXX edustaa skorpionin nuorten artistien toista päätä. Nykyräppärien keskellä hän uskaltaa raivata rohkeasti omaa polkuaan ottaen vaikutteita laajasti aina digicoresta suomirockiin asti. Vaikuttavilla kappaleilla kuullaan haikeaa mutta eeppistä tuotantoa koskettavilla sanoilla höystettynä. 

OSTA BLOCKFEST LIPUT 

Social media links

D1VARI SPECIAL
Back to top