Ege Zulu & Swengarit

Saturday

Vuoden 2022 YleX Läpimurto -voittaja Ege Zulu, oikealta nimeltään Eugene Mokulu inspiroitui tekemään musiikkia, kun Asa & Jätkäjätkät vierailivat aikanaan Egen ala-asteella. Nyt vuosia jälkeenpäin Ege Zulu on kulkemassa suvereenisti kohti uuden sukupolven tunnetuimpiin tekijöihin.

Artisti ammentaa musiikissaan vaikutteita afropopista sekä hip hopista ja soundimaailma nojautuu etenkin ranskalaiseen tuotantoon. Kotimaisella musiikkikentällä tämä tyyli on varsin uudenhohtoista ja erottuvaa eikä vastaavanlaista soundia olla juuri kuultu muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.

Ege Zulu tuli suuremmalle yleisölle tutuksi mukaansa tempaavalla poljennolla varustetulla biisillä ’Valmiina futaa’ ft. Gettomasa (2021). Sitä seurasi kaverin omakustanteisesti julkaistu paljon yli genrerajojen huomiota kerännyt debyyttialbumi ”Swengari”. Syyskuun 2022 lopussa PME Recordsin kautta julkaistu toinen albumi ”Oi maamme Helsinki” nousi Spotifyn kuunnelluimpien joukkoon ja on niin ikään saanut erinomaisen vastaanoton. Tämä on artistin toinen sooloesiintyminen Blockfesteilla.

OSTA BLOCKFEST-LIPUT

#blockfest #blockfest2023 #egezulu

Social media links

Ege Zulu & Swengarit
Back to top