Eve

Friday

Philadelphiasta kotoisin oleva Eve on räppäri ja näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten hiteistään kuten ’Who’s That Girl?’, ’Gangsta Lovin’, ‘Tambourine’ ja Grammy-palkitusta ”Let Me Blow Ya Mind” -yhteistyöstään Gwen Stefanin kanssa. Neljä studioalbumia levyttäneen Even eli E-V-E:n musiikkiura on ollut menestyksekäs, ja hän on myynyt miljoonia albumeja maailmanlaajuisesti. Vuonna 2003 hänestä tuli oman TV-ohjelmansa ‘Eve’ tähti.

Eve on tehnyt neljä studioalbumia. Hänen debyyttistudioalbuminsa, Let There Be Eve…Ruff Ryders’ First Lady (1999), nousi Billboard 200 -listan kärkeen sisältäen hittisinglet ”What Ya Want” (feat. Nokio), ”Love Is Blind” ja ”Gotta Man”. Samana vuonna hän esiintyi vierailijana The Rootsin Grammy-palkitulla singlellä ”You Got Me” sekä Missy Elliottin singlellä ”Hot Boyz”.

Even toinen studioalbumi, Scorpion (2001), julkaistiin samanlaisella menestyksellä. Sen johtosingle ”Let Me Blow Ya Mind” (feat. Gwen Stefani) nousi Billboard Hot 100 -listan kakkoseksi ja voitti hänelle ensimmäisen Grammy-palkinnon.

2000-lukua dominoinut Eve tullaan näkemään Tampereen Ratinassa perjantaina 16. elokuuta, do not miss out!

OSTA BLOCKFEST LIPUT 

#blockfest #blockfest2024

Social media links

Eve
Back to top